SA-9800

Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

1. Projektuar për laborator të nivelit të madh.
2. Metodologji të dyfishta: Metoda e pllakës konike, Metoda kapilare.
3. Pllakat e mostrave të dyfishta: Gjaku i plotë dhe plazma mund të kryhen njëkohësisht.
4. Manipulatori Bionic: Moduli i përzierjes së kundërt, përzierja më tërësisht.
5. Lexim i jashtëm i barkodit, mbështetje LIS.
6. Shënuesi standard jo-Njutonian fiton Certifikimin Kombëtar të Kinës.


Detajet e produktit

Veçoritë

1. Projektuar për laborator të nivelit të madh.
2. Metodologji të dyfishta: Metoda e pllakës konike, Metoda kapilare.
3. Pllakat e mostrave të dyfishta: Gjaku i plotë dhe plazma mund të kryhen njëkohësisht.
4. Manipulatori Bionic: Moduli i përzierjes së kundërt, përzierja më tërësisht.
3. Leximi i jashtëm i barkodit, mbështetje LIS.
4. Shënuesi standard jo-Njutonian fiton Certifikimin Kombëtar të Kinës.
Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

Specifikime teknike

Parimi i testimit metoda e testimit të gjakut të plotë: metoda kon-pllakë;metoda e testimit të plazmës: metoda kon-pllakë, metoda kapilare;
Mënyra e punës Disk i dyfishtë me gjilpërë të dyfishtë, sistem i dyfishtë i provës me metodologji të dyfishtë mund të funksionojë paralelisht në të njëjtën kohë
Metoda e marrjes së sinjalit Metoda e marrjes së sinjalit të pllakës së konit miraton teknologjinë e ndarjes së grilave me precizion të lartë;Metoda e marrjes së sinjalit kapilar adopton teknologjinë e përvetësimit diferencial të nivelit të lëngut vetë-gjurmues;
Materiali i lëvizjes aliazh titani
Koha e testimit koha e testit të gjakut të plotë ≤30 sekonda/kampion, koha e testimit të plazmës ≤1 sekondë/kampion;
Gama e matjes së viskozitetit (0~55) mPa.s
Gama e stresit të prerjes (0~10000) mPa
Gama e shpejtësisë së prerjes (1~200) s-1
Sasia e mostrës gjaku i plotë ≤800ul, plazma ≤200ul
Pozicioni i mostrës dyfishtë 80 vrima ose më shumë, plotësisht të hapura, të këmbyeshme, të përshtatshme për çdo epruvetë
Kontrolli i instrumentit përdorni metodën e kontrollit të stacionit të punës për të realizuar funksionin e kontrollit të instrumentit, RS-232, 485, ndërfaqe USB opsionale
Kontrolli i cilësisë Ai ka materialet e kontrollit të cilësisë së lëngjeve jo-Njutoniane të regjistruara nga Administrata Kombëtare e Ushqimit dhe Barnave, të cilat mund të aplikohen në kontrollin e cilësisë së lëngjeve jo-Njutoniane të produkteve të ofertës dhe mund të gjurmohen në standardet kombëtare të lëngjeve jo-Njutoniane.
Funksioni i shkallëzimit materiali standard i viskozitetit të lëngut jo-njutoni i prodhuar nga prodhuesi i produktit ofertues ka marrë certifikatën standarde kombëtare të materialit
Formulari i raportit hap formularin e raportit, të personalizueshëm dhe mund të modifikohet në vend

 

A. Metoda:
Pllakë koni: diapazoni i plotë i matjes, metoda me pikë, e shpejtë, e gjendjes së qëndrueshme.
Kapilare: metoda e shpejtë mikro kapilare (sensori i presionit).
3. Teknologjia e mbledhjes së sinjaleve: Teknologjia e nënndarjes raster me precizion të lartë.
4. Mënyra e punës: puna e njëkohshme me sondë shpuese me kapak të dyfishtë (me funksion sensori të nivelit të lëngut), pllaka me mostër të dyfishtë, metodologji të dyfishta, tre module testimi mund të funksionojnë njëkohësisht.
5. Funksioni i shpimit të kapakëve: moduli i sondës për shpimin e kapakut të mostrës për tubin e mostrës me kapak.

B. Mjedisi i punës:
1. Tensioni i funksionimit: 100~240 VAC, 50~60 Hz.
2. Konsumi i energjisë: 350 VA.
3. Temperatura e funksionimit: 10~30 °C.
4. Lagështia: 30~75%.

C. Parametrat e punës:
1. Saktësia: Lëngu Njutonian <±1%.Lëngu jo Njutonian <±2%.
2. CV: Lëngu Njutonian ≤1%.Lëngu jo Njutonian ≤2%.
3. Përfundimi: ≤30 s/kampion (gjak i plotë).≤0,5 s/kampion (plazma).
4. Gama e shpejtësisë së prerjes: (1~200) S-1.
5. Gama e viskozitetit: (0~60) mPa·s.
6. Gama e forcës prerëse: (0~12000) mPa.
7. Vëllimi i kampionimit: 200~800

  • rreth nesh01
  • rreth nesh02
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

KATEGORITË E PRODUKTEVE

  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Komplete kontrolli për reologjinë e gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut