companyd2

Profili i Kompanisë

Beijing Succeeder Technology Inc. (në tekstin e mëtejmë SUCCEEDER), ndodhet në Life Science Park në Pekin Kinë, i themeluar në vitin 2003, SUCCEEDER i specializuar në produktet diagnostikuese të trombozës dhe hemostazës për tregun global.

Si një nga markat kryesore në tregun kinez të diagnostikimit të trombozës dhe hemostazës, SUCCEEDER ka ekipe me përvojë të R&D, Prodhimit, Marketingut, Shitjes dhe Shërbimit, Furnizimi i analizuesve dhe reagentëve të koagulimit, analizuesve të reologjisë së gjakut, analizatorëve ESR dhe HCT, analizuesve të grumbullimit të trombociteve, me Listuar ISO 13485, Certifikimi CE dhe FDA.

R&D

kufiri
ekipi

Si një nga markat kryesore në tregun kinez të diagnostikimit të trombozës dhe hemostazës, SUCCEEDER ka ekipe me përvojë të R&D, Prodhimit, Marketingut, Shitjes dhe Shërbimit, Furnizimi i analizuesve dhe reagentëve të koagulimit, analizuesve të reologjisë së gjakut, analizatorëve ESR dhe HCT, analizuesve të grumbullimit të trombociteve, me Listuar ISO 13485, Certifikimi CE dhe FDA.

ekipi

Që nga themelimi i tij në 2003, Succeeder është angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e instrumenteve të testimit, reagentëve dhe materialeve harxhuese në fushën e diagnostikimit in vitro të trombozës dhe hemostazës, duke u ofruar institucioneve mjekësore instrumente të automatizuara testimi për koagulimin e gjakut, reologjinë e gjakut. , hematokriti, grumbullimi i trombociteve, reagentët mbështetës dhe materialet konsumuese.Succeeder ow është prodhuesi kryesor kinez në fushën e diagnostikimit in vitro të trombozës dhe hemostazës.

ekipi

Është formuar teknologjia thelbësore e Succeeder-it që mbulon instrumentet, reagentët dhe materialet harxhuese, me aftësi të jashtëzakonshme të pavarura R&D dhe inovacion teknologjik.Aktualisht, ajo ka pesë kategori kryesore të teknologjisë: platformën e teknologjisë së matjes së reologjisë së gjakut, platformën e teknologjisë së testimit të diagnostikimit të koagulimit të gjakut, platformën e teknologjisë së lëndës së parë biologjike, teknologjinë bazë të reagentëve diagnostikues të koagulimit dhe metodat e gjurmueshmërisë.

Pika historike

kufiri
 • 2003-2005

  2003
  Themelimi i kompanisë Lancoi analizuesin e grumbullimit të trombociteve SC-2000
  2004
  Lancuar analizuesin gjysmë të automatizuar të reologjisë së gjakut SA-5000 Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut SA-6000 Analizues i automatizuar ESR SD-100 Marrë certifikatën CMC
  2005
  Ka marrë patentën e materialit standard të hemorheologjisë Nis Analizuesi plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut SA-5600, kontrolli i cilësisë së lëngjeve jonjutonian Krijimi i qendrës së trajnimit
 • 2006-2008

  2006
  Lansoi analizuesin e parë plotësisht të automatizuar të koagulimit në Kinë, SF-8000 Merrni pjesë në hartimin e standardit kombëtar të industrisë së koagulimit
  2008
  Marrë certifikatën ISO 9001, duke siguruar standarde globale në sigurimin e cilësisë. Lancuar analizuesin plotësisht të automatizuar të reologjisë së gjakut SA-6600/6900//7000/9000 Zhvilluar teknologjinë e zbulimit të viskozitetit të plazmës
 • 2009-2011

  2009
  Marrë certifikatën e cilësisë GMP Nis Analizuesi i Rreologjisë së Gjakut plotësisht i automatizuar me standard të lartë SA-9000
  2010
  Lancuar PT FIB TT (Liquid) APTT (liofilizuar)
  2011
  Lancuar analizues gjysmë i automatizuar koagulimi SF-400
 • 2012-2014

  2012
  Nis gjenerata e re e analizuesit plotësisht të automatizuar të koagulimit SF-8100 Nisja e kontrollit të cilësisë së lëngut Njutonian, Kompleti i Kontrollit të Koagulimit, Kompleti i Kontrollit D-Dimer
  2013
  Krijoni një laborator referimi, përmirësoni sistemin e gjurmueshmërisë dhe ngushtoni hendekun me markën ndërkombëtare
  2014
  Krijimi i departamentit të RD të reagentit
 • 2015-2017

  2015
  Analizuesi i automatizuar i ESR i lëshuar SD-1000, kompleti D-Dimer (DD), Kompleti i produktit për degradimin e fibrinogjenit (FDP)
  2016
  Krijoi një ekip aplikimi akademik, duke promovuar popullarizimin e ekspertizës klinike Nis Analizuesi plotësisht i automatizuar i koagulimit SF-8050
  2017
  Lancuar analizues plotësisht i automatizuar i koagulimit SF-8200
 • 2018-2019

  2018
  Përvetësoni gradualisht teknologjinë e përgatitjes së antitrupave monoklonal, përgatitjes së proteinave rekombinante dhe pastrimit të faktorit të koagulimit të lëndëve të para biologjike, përshpejtimit të procesit të kërkimit dhe zhvillimit të pavarur dhe prodhimit të disa lëndëve të para bazë.
  2019
  Lancoi analizuesin plotësisht të automatizuar të reologjisë së gjakut SA-9800

Vlera

kufiri
numri (3)

Përmirësimi i teknologjisë së matjes dhe nivelit të automatizimit të testuesve ekzistues të koagulimit dhe testuesve të reologjisë së gjakut;

Numri 1)

(2) Linja e koagulimit R&D, testues automatik i koagulimit të gjakut me shpejtësi të lartë, testues automatik i reologjisë së gjakut me shpejtësi të lartë, analizues automatik i funksionit të trombociteve dhe grafik i tromboelasticitetit dhe seri të tjera produktesh;

numri (2)

(3) Realizimi i prodhimit të pavarur të lëndëve të para kryesore në rrjedhën e sipërme, duke u mbështetur në platformën e teknologjisë së lëndës së parë biologjike, Përmirësimi i cilësisë dhe performancës së produkteve të reagentëve;

numri (4)

(4) Zhvilloni vWF, LA, PC, PS, Anti-Xa, matjen e kohës së trombinës së holluar (dTT), faktorin VIII të koagulimit të gjakut dhe faktorin IX të koagulimit të gjakut dhe reagentë të tjerë diagnostikues in vitro dhe mbështetës të kontrollit të cilësisë Produktet dhe produktet standarde plotësojnë kërkesat klinike nevojat për diagnozën dhe monitorimin e trombit, sindromës antifosfolipide, hemofilisë dhe sëmundjeve të tjera, si dhe ruajtjen e avantazheve profesionale të Succeeder në fushën e diagnostikimit in vitro të trombozës dhe hemostazës.

Certifikata

kufiri