Pekin Succeeder Technology Inc.

Adr:8F, Boya CC Bldg 11, Life Science Park, Beiqing Road, Changping District, Kinë.102206

Tel:+86-10-5385 5569

Mob:+86-136-1110-1312

Faksi:+86-10-5385 5570

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni