Lajmet e kompanisë

 • New Installation Of Coagulation Analyzer SF-8100 In Serbia

  Instalimi i ri i analizuesit të koagulimit SF-8100 në Serbi

  Në Serbi u instalua analizuesi plotësisht i automatizuar i koagulimit me performancë të lartë SF-8100.Pasardhësi i analizuesit plotësisht të automatizuar të koagulimit është për të matur aftësinë e pacientit për të formuar dhe shpërndarë mpiksjen e gjakut.Për të për...
  Lexo më shumë
 • Fully Automated Coagulation Analyzer SF-8050

  Analizues plotësisht i automatizuar i koagulimit SF-8050

  Analizuesi Automatik i Koagulimit është një instrument automatik për testin e koagulimit.SF-8050 mund të përdoret për testin klinik dhe depistimin para operacionit. Ai miraton koagulimin dhe imunoturbidimetrinë, metodën kromogjenike për të testuar koagulimin e plazmës.Instrumenti tregon se mpiksja...
  Lexo më shumë
 • Semi-Automated ESR Analyzer SD-100

  Analizues gjysmë i automatizuar ESR SD-100

  Analizuesi ESR i automatizuar SD-100 përshtatet në të gjitha spitalet e nivelit dhe zyrën e kërkimit mjekësor, përdoret për të testuar shkallën e sedimentimit të eritrociteve (ESR) dhe HCT.Komponentët e zbulimit janë një grup sensorësh fotoelektrikë, të cilët mund të bëjnë zbulimin periodikisht për 20 kanale.Kur ...
  Lexo më shumë
 • Automated ESR Analyzer SD-1000

  Analizues i automatizuar ESR SD-1000

  Analizatori i automatizuar ESR SD-1000 përshtatet në të gjitha spitalet e nivelit dhe zyrën e kërkimit mjekësor, përdoret për të testuar shkallën e sedimentimit të eritrociteve (ESR) dhe HCT.Komponentët e zbulimit janë një grup sensorësh fotoelektrikë, të cilët mund të bëjnë zbulimin periodik...
  Lexo më shumë
 • Fully Automated Coagulation Analyzer SF-8100

  Analizues plotësisht i automatizuar i koagulimit SF-8100

  Analizuesi plotësisht i automatizuar i koagulimit SF-8100 është për të matur aftësinë e pacientit për të formuar dhe shpërndarë mpiksjen e gjakut.Për të kryer teste të ndryshme, analizuesi i koagulimit SF-8100 ka 2 metoda testimi (sistemi matës mekanik dhe optik) brenda në r...
  Lexo më shumë
 • Fully Automated Coagulation Analyzer SF-8200

  Analizues plotësisht i automatizuar i koagulimit SF-8200

  Analizatori plotësisht i automatizuar i koagulimit SF-8200 miraton koagulimin dhe imunoturbidimetrinë, metodën kromogjenike për të testuar koagulimin e plazmës.Instrumenti tregon se vlera e matjes së koagulimit është...
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2