SA-6600

Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

1. Projektuar për laborator të nivelit të mesëm.
2. Metoda e dyfishtë: Metoda e pllakës së konit rrotullues, metoda kapilare.
3. Shënuesi standard jo-Njutonian fiton Certifikimin Kombëtar të Kinës.
4. Kontrollet origjinale jo Njutoniane, materialet konsumuese dhe aplikimi bëjnë zgjidhje të plotë.


Detajet e produktit

Paraqitja e analizuesit

Analizatori i automatizuar i reologjisë së gjakut SA-6600 miraton mënyrën e matjes së tipit kon/pllakë.Produkti imponon një stres të kontrolluar në lëngun që do të matet përmes një motori me çift rrotullues të ulët inercial.Boshti i lëvizjes mbahet në pozicionin qendror nga një kushinetë e ngritjes magnetike me rezistencë të ulët, e cila transferon stresin e imponuar në lëngun që do të matet dhe koka matëse e të cilit është e llojit të pllakës konike.I gjithë menstruacioni kontrollohet automatikisht nga kompjuteri.Shpejtësia e prerjes mund të vendoset rastësisht në intervalin (1-200) s-1 dhe mund të gjurmojë kurbën dy-dimensionale për shpejtësinë e prerjes dhe viskozitetin në kohë reale.Parimi i matjes është tërhequr në Teoremën e Visciditetit të Njutonit.

Specifikime teknike

Model SA6600
Parimi Gjak i plotë: Metoda e rrotullimit;
Plazma: Metoda e rrotullimit, metoda kapilare
Metoda Metoda e pllakës konike,
metodë kapilare
Mbledhja e sinjalit Metoda e pllakës konike: Teknologjia e nënndarjes raster me precizion të lartë Metoda kapilare: Teknologjia e kapjes diferenciale me funksionin e auto-ndjekjes së lëngjeve
Modaliteti i punës Sondat e dyfishta, pllakat e dyfishta dhe metodologjitë e dyfishta funksionojnë njëkohësisht
Funksioni /
Saktësia ≤±1%
CV CV≤1%
Koha e testimit Gjak i plotë≤30 sek/T,
plazma≤0.5sek/T
Shpejtësia e prerjes (1(200)s-1
Viskoziteti (0~60)mPa.s
Stresi prerës (0-12000)mPa
Vëllimi i kampionimit Gjaku i plotë: 200-800ul i rregullueshëm, plazma≤200ul
Mekanizmi Lidhje titani, mbajtëse bizhuteri
Pozicioni i mostrës Pozicioni 60 mostër me raft të vetëm
Kanali i testimit 2
Sistemi i lëngshëm Pompë peristaltike me shtrydhje të dyfishtë, Sonda me sensor të lëngshëm dhe funksion automatik të ndarjes së plazmës
Ndërfaqja RS-232/485/USB
Temperatura 37℃±0.1℃
Kontrolli Tabela e kontrollit LJ me funksionin e ruajtjes, pyetjes, printimit;
Kontroll origjinal i lëngjeve jo-njutoniane me certifikim SFDA.
Kalibrimi Lëngu Njutonian i kalibruar nga lëngu me viskozitet primar kombëtar;
Lëngu jo-Njutonian fiton certifikimin e shënuesit standard kombëtar nga AQSIQ të Kinës.
Raportoni Hapur

1. Mjedisi operativ:

1.1 Tension (220±22)V;
1.2 Frekuenca (50±1) Hz;
1.3 Fuqia hyrëse 400VA
1.4 Mjedisi i punës: temperatura 10℃-30℃

Lagështia relative 45% ~ 85%

Presioni atmosferik 86.0kPa~106.0kPa
1.5 Nuk ka asnjë ndërhyrje të fortë të fushës elektromagnetike, dridhje të dhunshme dhe gaz gërryes pranë sistemit të provës.
1.6 Sistemi i testimit duhet të mbahet larg nga rrezet e diellit direkte dhe larg burimeve të nxehtësisë.
1.7 Përveç instrumenteve speciale të prodhuara sipas kërkesave të veçanta, ato janë të kufizuara për përdorim të brendshëm.

2. Klauzola e sigurisë:

2.1 Furnizimi me energji i rrjetit duhet të ketë një terminal mbrojtës tokësor.Terminali i brendshëm mbrojtës i tokëzimit të instrumentit shënohet me simbolin dhe duhet të tokëzohet në mënyrë të besueshme përmes prizës së energjisë.Një mbrojtës ndaj rrjedhjeve duhet të instalohet kur përdoret në një vend me lagështirë.

2.2 Tabela e emrit të instrumentit shënohet me emrin e instrumentit, modelin, emrin e kompanisë, numrin e fabrikës, tensionin nominal të furnizimit me energji, frekuencën e furnizimit me energji, fuqinë hyrëse dhe shenja të tjera.

2.3 Pjesa e jashtme e instrumentit shënohet me një simbol paralajmërues, që do të thotë se operacioni kryhet nga operatori.Përshkrimi i detajuar i funksionimit është dhënë në këtë manual, ju lutemi referojuni.

2.4 Instrumentet e prodhuara nga kompania jonë kanë masa mbrojtëse në paketimin e transportit.Pas instalimit dhe funksionimit të instrumentit, në përgjithësi ai nuk duhet të zhvendoset, ndaj ju lutemi kushtojini vëmendje të veçantë.
2.5 Nëse nuk ka masa në këtë manual, ju lutemi mos e hapni vetë për mirëmbajtje, kjo do t'ju shkaktojë të hasni tension të lartë ose rreziqe të tjera.Riparimi i këtyre pjesëve duhet t'u dorëzohet profesionistëve.
2.6 Skaji i tokëzimit i prizës së rrymës së instrumentit duhet të jetë i tokëzuar në mënyrë të besueshme përmes prizës së rrymës.Një mbrojtës ndaj rrjedhjeve duhet të instalohet kur përdoret në një vend me lagështirë.
2.7 I pajisur me një rregullator fuqie në instrument, në përgjithësi nuk ka nevojë për një rregullator të jashtëm.Kur tensioni i jashtëm i furnizimit me energji luhatet më shumë se 220V±22V, stabilizuesit e tensionit të tipit UPS mund të përdoren në vend të stabilizuesve të zakonshëm të tensionit.

  • rreth nesh01
  • rreth nesh02
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

KATEGORITË E PRODUKTEVE

  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Komplete kontrolli për reologjinë e gjakut