SA-9000

Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

1. Projektuar për laborator të nivelit të madh.
2. Metoda e dyfishtë: Metoda e pllakës së konit rrotullues, metoda kapilare.
3. Shënuesi standard jo-Njutonian fiton Certifikimin Kombëtar të Kinës.
4. Kontrollet origjinale jo Njutoniane, materialet konsumuese dhe aplikimi bëjnë zgjidhje të plotë.


Detajet e produktit

Paraqitja e analizuesit

Analizatori i automatizuar i reologjisë së gjakut SA-9000 miraton mënyrën e matjes së tipit kon/pllakë.Produkti imponon një stres të kontrolluar në lëngun që do të matet përmes një motori me çift rrotullues të ulët inercial.Boshti i lëvizjes mbahet në pozicionin qendror nga një kushinetë e ngritjes magnetike me rezistencë të ulët, e cila transferon stresin e imponuar në lëngun që do të matet dhe koka matëse e të cilit është e llojit të pllakës konike.I gjithë menstruacioni kontrollohet automatikisht nga kompjuteri.Shpejtësia e prerjes mund të vendoset rastësisht në intervalin (1-200) s-1 dhe mund të gjurmojë kurbën dy-dimensionale për shpejtësinë e prerjes dhe viskozitetin në kohë reale.Parimi i matjes është tërhequr në Teoremën e Visciditetit të Njutonit.

Specifikime teknike

Parimi i testimit metoda e testimit të gjakut të plotë: metoda kon-pllakë;metoda e testimit të plazmës: metoda kon-pllakë, metoda kapilare;
Mënyra e punës Disk i dyfishtë me gjilpërë të dyfishtë, sistem i dyfishtë i provës me metodologji të dyfishtë mund të funksionojë paralelisht në të njëjtën kohë
Metoda e marrjes së sinjalit Metoda e marrjes së sinjalit të pllakës së konit miraton teknologjinë e ndarjes së grilave me precizion të lartë;Metoda e marrjes së sinjalit kapilar adopton teknologjinë e përvetësimit diferencial të nivelit të lëngut vetë-gjurmues;
Materiali i lëvizjes aliazh titani
Koha e testimit koha e testit të gjakut të plotë ≤30 sekonda/kampion, koha e testimit të plazmës ≤1 sekondë/kampion;
Gama e matjes së viskozitetit (0~55) mPa.s
Gama e stresit të prerjes (0~10000) mPa
Gama e shpejtësisë së prerjes (1~200) s-1
Sasia e mostrës gjaku i plotë ≤800ul, plazma ≤200ul
Pozicioni i mostrës dyfishtë 80 vrima ose më shumë, plotësisht të hapura, të këmbyeshme, të përshtatshme për çdo epruvetë
Kontrolli i instrumentit përdorni metodën e kontrollit të stacionit të punës për të realizuar funksionin e kontrollit të instrumentit, RS-232, 485, ndërfaqe USB opsionale
Kontrolli i cilësisë Ai ka materialet e kontrollit të cilësisë së lëngjeve jo-Njutoniane të regjistruara nga Administrata Kombëtare e Ushqimit dhe Barnave, të cilat mund të aplikohen në kontrollin e cilësisë së lëngjeve jo-Njutoniane të produkteve të ofertës dhe mund të gjurmohen në standardet kombëtare të lëngjeve jo-Njutoniane.
Funksioni i shkallëzimit materiali standard i viskozitetit të lëngut jo-njutoni i prodhuar nga prodhuesi i produktit ofertues ka marrë certifikatën standarde kombëtare të materialit
Formulari i raportit hap formularin e raportit, të personalizueshëm dhe mund të modifikohet në vend

Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

Përparësitë

1. Saktësia dhe saktësia e sistemit plotëson kërkesat e CAP dhe ISO13485, dhe është modeli i preferuar i reologjisë së gjakut për spitalet terciare;

2. Të ketë produkte standarde mbështetëse, produkte të kontrollit të cilësisë dhe materiale harxhuese për të siguruar gjurmueshmërinë e sistemit;

3. Kryeni testime në shkallë të plotë, pikë për pikë, në gjendje të qëndrueshme, metodologji të dyfishtë, paralele të sistemit të dyfishtë

 

Procedurat e mirëmbajtjes

1. Pastrimi

1.1 Lidhni saktë kovën e lëngut të pastrimit dhe kovën e lëngjeve të mbeturinave sipas identifikimit të secilit lidhës tubi në pjesën e pasme të instrumentit;

1.2 Nëse dyshohet se ka mpiksje gjaku në tubacionin e shpëlarjes ose në ekzemplarin e testuar, mund të klikoni në mënyrë të përsëritur butonin "Mirëmbajtja" për të kryer operacionet e mirëmbajtjes;

1.3 Pas testit çdo ditë, përdorni solucionin pastrues për të shpëlarë dy herë gjilpërën e mostrës dhe pishinën e lëngshme, por përdoruesi nuk duhet të shtojë substanca të tjera gërryese në pishinën e lëngshme!

1.4 Çdo fundjavë, përdorni lëng pastrimi për të shpëlarë gjilpërën e injektimit dhe pishinën e lëngjeve 5 herë;

1.5 Ndalohet rreptësisht përdorimi i zgjidhjeve të ndryshme nga ato të specifikuara nga kompania jonë!Mos përdorni lëngje acidike ose kimikisht gërryese si acetoni, etanoli absolut ose lëngje me bazë tretës për larje dhe dezinfektim për të shmangur dëmtimin e veshjes sipërfaqësore të pishinës së lëngjeve dhe dërrasës së prerjes së gjakut.

 

2. Mirëmbajtja:

2.1 Gjatë funksionimit normal, përdoruesi duhet t'i kushtojë vëmendje mbajtjes së pastër të sipërfaqes së funksionimit dhe të mos lejojë që mbeturinat dhe lëngjet të hyjnë në brendësi të instrumentit, gjë që do të shkaktojë dëmtim të instrumentit;

2.2 Për të mbajtur pamjen e instrumentit të pastër, papastërtia në sipërfaqen e instrumentit duhet të fshihet në çdo kohë.Ju lutemi përdorni një zgjidhje neutrale pastrimi për ta fshirë atë.Mos përdorni asnjë zgjidhje pastrimi me bazë tretës;

2.3 Pllaka prerëse e gjakut dhe boshti i lëvizjes janë pjesë shumë të ndjeshme.Gjatë funksionimit të provës dhe operacionit të pastrimit, duhet pasur kujdes të veçantë që të mos aplikohet graviteti në këto pjesë për të siguruar saktësinë e provës.

 

3. Mirëmbajtja e kapilarëve:

3.1 Mirëmbajtja e përditshme

Kryeni operacionet e mirëmbajtjes së kapilarëve përpara dhe pas matjes së ekzemplarëve në të njëjtën ditë.Klikoni butonin "" në softuer dhe instrumenti do të mbajë automatikisht kapilarin.

3.2 Mirëmbajtja javore

3.2.1 Mirëmbajtje e fuqishme e tubit kapilar

Klikoni opsionin "Strong Maintenance" në trekëndëshin rënës "" në softuer dhe vendosni solucionin e mirëmbajtjes së kapilarëve në vrimën 1 të karuselit të mostrës dhe instrumenti do të kryejë automatikisht operacione të forta mirëmbajtjeje në kapilar.

3.2.2 Mirëmbajtja e murit të brendshëm të tubit kapilar

Hiqni mbulesën mbrojtëse të kapilarit, fillimisht përdorni një shtupë pambuku të lagur për të fshirë butësisht murin e brendshëm të portës së sipërme të kapilarit, më pas përdorni një gjilpërë për të zhbllokuar murin e brendshëm të kapilarit derisa të mos ketë rezistencë gjatë zhbllokimit dhe në fund klikoni Butoni "" në softuer, instrumenti do të pastrojë automatikisht kapilarin dhe më pas do ta rregullojë kapakun mbrojtës.

 

3.3 Zgjidhja e zakonshme e problemeve

3.3.1 Vlera e lartë e kalibrimit kapilar

Dukuri: ①Vlera e kalibrimit kapilar tejkalon diapazonin 80-120ms;

②Vlera e kalibrimit kapilar në të njëjtën ditë është më e lartë se vlera e kalibrimit të fundit për më shumë se 10ms.

Kur ndodh situata e mësipërme, kërkohet "Mirëmbajtja e murit të brendshëm të tubit kapilar".Referojuni "Mirëmbajtja javore" për metodën.

3.3.2 Drenim i dobët i tubit kapilar dhe bllokim i murit të brendshëm të tubit kapilar

Fenomeni: ① Në procesin e testimit të mostrave të plazmës, softueri raporton kërkesën "përgatitja për presionin e provës jashtë orarit";

②Në procesin e testimit të mostrave të plazmës, softueri raporton kërkesën "asnjë mostër e shtuar ose kapilar i bllokuar".

 

Kur ndodh situata e mësipërme, kërkohet "mirëmbajtja e murit të brendshëm të tubit kapilar" dhe metoda i referohet "mirëmbajtjes javore".

 

  • rreth nesh01
  • rreth nesh02
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

KATEGORITË E PRODUKTEVE

  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Komplete kontrolli për reologjinë e gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut