SA-6000

Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

1. Projektuar për laborator të nivelit të vogël-mesatar.
2. Metoda e pllakës së konit rrotullues.
3. Shënuesi standard jo-Njutonian fiton Certifikimin Kombëtar të Kinës.
4. Kontrollet origjinale jo Njutoniane, materialet konsumuese dhe aplikimi bëjnë zgjidhje të plotë.


Detajet e produktit

Paraqitja e analizuesit

Analizatori i automatizuar i reologjisë së gjakut SA-6000 miraton mënyrën e matjes së tipit kon/pllakë.Produkti imponon një stres të kontrolluar në lëngun që do të matet përmes një motori me çift rrotullues të ulët inercial.Boshti i lëvizjes mbahet në pozicionin qendror nga një kushinetë e ngritjes magnetike me rezistencë të ulët, e cila transferon stresin e imponuar në lëngun që do të matet dhe koka matëse e të cilit është e llojit të pllakës konike.I gjithë menstruacioni kontrollohet automatikisht nga kompjuteri.Shpejtësia e prerjes mund të vendoset rastësisht në intervalin (1-200) s-1 dhe mund të gjurmojë kurbën dy-dimensionale për shpejtësinë e prerjes dhe viskozitetin në kohë reale.Parimi i matjes është tërhequr në Teoremën e Visciditetit të Njutonit.

Specifikime teknike

Model SA-6000
Parimi Metoda e rrotullimit
Metoda Metoda e pllakës së konit
Mbledhja e sinjalit Teknologjia e nënndarjes raster me precizion të lartë
Modaliteti i punës /
Funksioni /
Saktësia ≤±1%
CV CV≤1%
Shpejtësia e prerjes (1(200)s-1
Viskoziteti (0~60)mPa.s
Stresi prerës (0-12000)mPa
Vëllimi i kampionimit ≤800ul
Mekanizmi Lidhje titani, mbajtëse bizhuteri
Pozicioni i mostrës Pozicioni 60 mostër me raft të vetëm
Kanali i testimit 1
Sistemi i lëngshëm Pompë peristaltike me shtrydhje të dyfishtë, Sonda me sensor të lëngshëm dhe funksion automatik të ndarjes së plazmës
Ndërfaqja RS-232/485/USB
Temperatura 37℃±0.1℃
Kontrolli Tabela e kontrollit LJ me funksionin e ruajtjes, pyetjes, printimit;
Kontroll origjinal i lëngjeve jo-njutoniane me certifikim SFDA.
Kalibrimi Lëngu Njutonian i kalibruar nga lëngu me viskozitet primar kombëtar;
Lëngu jo-Njutonian fiton certifikimin e shënuesit standard kombëtar nga AQSIQ të Kinës.
Raportoni Hapur

Procedura e kalibrimit

Ekziston një funksion kalibrimi në softuerin e testimit të instrumentit.Është miratuar lëngu standard i viskozitetit i përgatitur nga Qendra Kombëtare e Kërkimit të Materialeve Standarde.

1. Kur kërkohet kalibrimi:

1.1 Instrumenti është instaluar fillimisht.

1.2 Instrumenti zhvendoset, sistemi kompjuterik ose matësi i viskozitetit ndërrohet ose zëvendësohet.

1.3 Pas përdorimit të instrumentit për një periudhë kohore, konstatohet se vlera e matur e instrumentit ka një devijim të dukshëm.

☆Shënim: Përpara se instrumenti të kalibrohet, pozicioni horizontal i lëvizjes së provës duhet të rregullohet: vendoseni matësin e nivelit në platformën e lëvizjes së provës dhe rrotulloni çelësin e rregullimit në fund të instrumentit për të vendosur flluskat në rrethin e vogël të matësi i nivelit.

2. Kalibrimi zero:

Pa shtuar asnjë lëng në grupin e lëngjeve të testimit, klikoni butonin "Shto mostrën standarde" në [Ndërfaqja e kalibrimit], shfaqet një "kuti dialogu hyrëse", vendosni vlerën e viskozitetit: 0, klikoni "OK" dhe instrumenti do të fillojë. testi i kalibrimit të pikës zero;Sistemi kërkon të ruajë rezultatin zero të kalibrimit.

3. Kalibrimi standard i lëngut të viskozitetit:

3.1 Përdorni një pipetë për të shtuar 0,8 ml lëng me viskozitet standard në grupin e lëngjeve të testimit, klikoni butonin "Shto mostrën standarde" në [ndërfaqen e kalibrimit] dhe shfaqet një "kuti dialogu hyrëse", futni lëngun standard të viskozitetit të shtuar në testoni vlerën e viskozitetit të pishinës së lëngshme, klikoni butonin "OK" dhe instrumenti do të fillojë testin standard të kalibrimit të lëngut të viskozitetit;

3.2 Pas përfundimit të testit të kalibrimit, kurba e kalibrimit me ngjyrë të gjelbër do të shfaqet në koordinatën shkallë prerje-viskozitet;

3.3 Shfaq viskozitetin dhe parametrat e lëngut të viskozitetit që korrespondojnë me të gjitha kthesat e kalibrimit në kutinë "lista standarde e mostrave".

4. Fshini kurbën e kalibrimit

4.1 Në kutinë "lista standarde e mostrave", përdorni miun për të zgjedhur një grup të dhënash horizontale.Në këtë kohë, të dhënat mbulohen nga shiriti i ngjyrës blu dhe kurba përkatëse në koordinatën përkatëse të shkallës së prerjes-viskozitetit kthehet në të verdhë.Klikoni butonin "fshini mostrën standarde", më pas kurba e kalibrimit zhduket në koordinatat dhe numri përkatës në kutinë "lista standarde e mostrës" zhduket;

4.2 Mbani të paktën një kurbë kalibrimi për pikën zero, një për viskozitet të lartë (rreth 27,0 mPa•s) dhe një për viskozitet të ulët (rreth 7,0 mPa•s) për të siguruar testimin normal të instrumentit.

☆Shënim: Ju lutemi mos kryeni operacione kalibrimi pa autorizim, në mënyrë që të mos shkaktoni konfuzion në parametrat e brendshëm të sistemit të instrumentit dhe të ndikojë në saktësinë dhe saktësinë e provës.Nëse duhet të kryeni një operacion kalibrimi, ju lutemi mbani shënimet origjinale të parametrave në mënyrë që të rivendosni të dhënat origjinale.

5. Kalibrimi kapilar

Vendosni një provëz bosh në vrimën nr. 1 të tabakasë së mostrës dhe shtoni 3 ml ujë të distiluar, klikoni në menunë "Cilësimet" dhe zgjidhni

"Kalibrimi kapilar".Pastaj klikoni "Rikalibroni" dhe "OK".Instrumenti do të kryejë automatikisht tre kalibrime.Pas kalibrimit, klikoni "Prano" dhe në fund kliko "Po" për të ruajtur parametrat e rinj të kalibrimit.

  • rreth nesh01
  • rreth nesh02
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

KATEGORITË E PRODUKTEVE

  • Analizues gjysmë i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Komplete kontrolli për reologjinë e gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut