• Aplikimi klinik i projekteve të koagulimit në obstetrikë dhe gjinekologji

  Aplikimi klinik i projekteve të koagulimit në obstetrikë dhe gjinekologji

  Aplikimi klinik i projekteve të koagulimit në obstetrikë dhe gjinekologji Gratë normale përjetojnë ndryshime të rëndësishme në funksionet e tyre të koagulimit, antikoagulimit dhe fibrinolizës gjatë shtatzënisë dhe lindjes.Nivelet e trombinës, faktorët e koagulimit dhe fibri...
  Lexo më shumë
 • Major Snou

  Major Snou

  Bora e madhe mbush mëngjesin e hershëm, duke hapur derën për një botë të re.Pekin SUCCEEDER mirëpret të gjithë miqtë e rinj dhe të vjetër për të vizituar kompaninë tonë.Beijing SUCCEEDER si një nga markat lider në tregun kinez diagnostikues të trombozës dhe hemostazës, SUCCEEDER ka përjetuar...
  Lexo më shumë
 • Si e dini nëse keni probleme me koagulimin?

  Si e dini nëse keni probleme me koagulimin?

  Në përgjithësi, simptomat, ekzaminimet fizike dhe ekzaminimet laboratorike mund të gjykohen për të gjykuar funksionin e dobët të koagulimit.1. Simptomat: Nëse më parë ka reduktuar trombocitet ose leuçemi, dhe simptoma të tilla si nauze, gjakderdhje lokale, etj., fillimisht mund të gjykoni o...
  Lexo më shumë
 • Pikat e mëposhtme duhet të merren parasysh në trajtimin e trombozës cerebrale

  Pikat e mëposhtme duhet të merren parasysh në trajtimin e trombozës cerebrale

  Në trajtimin e trombozës cerebrale duhen vënë në dukje pikat e mëposhtme 1. Rregullimi i presionit të gjakut Pacientët me trombozë cerebrale duhet t'i kushtojnë vëmendje të veçantë rregullimit të presionit të gjakut, si dhe kontrollit të lipideve të larta të gjakut dhe sheqerit në gjak, për të vazhduar...
  Lexo më shumë
 • Këto tromboza cerebrale duhet të jenë të kujdesshme

  Këto tromboza cerebrale duhet të jenë të kujdesshme

  Kujdes nga këta pararendës të trombozës cerebrale!1. Zvarritje e vazhdueshme 80% e pacientëve me trombozë cerebrale ishemike do të përjetojnë gogësira të vazhdueshme përpara fillimit.2. Presioni jonormal i gjakut Kur tensioni i gjakut papritmas vazhdon të rritet mbi 200/120 mmHg, ai...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi i ri klinik i D-Dimer Pjesa e Katërt

  Aplikimi i ri klinik i D-Dimer Pjesa e Katërt

  Aplikimi i D-Dimer në pacientët me COVID-19: COVID-19 është një sëmundje trombotike e shkaktuar nga çrregullime imune, me reaksione inflamatore difuze dhe mikrotrombozë në mushkëri.Është raportuar se mbi 20% e pacientëve me COVID-19 përjetojnë VTE.1. Niveli D-Dimer ...
  Lexo më shumë