СА-9800

Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта

1. Дизајниран за лабораторија на големо ниво.
2. Двојни методологии: Метод на конусна плоча, Капиларен метод.
3. Двојни плочи за примероци: Целата крв и плазмата може да се изведуваат истовремено.
4. Бионски манипулатор: Модул за мешање во обратна насока, потемелно мешање.
5. Надворешно читање баркод, поддршка за LIS.
6. Не-Њутновиот стандарден маркер освои кинеска национална сертификација.


Детали за производот

Карактеристики

1. Дизајниран за лабораторија на големо ниво.
2. Двојни методологии: Метод на конусна плоча, Капиларен метод.
3. Двојни плочи за примероци: Целата крв и плазмата може да се изведуваат истовремено.
4. Бионски манипулатор: Модул за мешање во обратна насока, потемелно мешање.
3. Надворешно читање баркод, поддршка за LIS.
4. Не-Њутновиот стандарден маркер освои кинеска национална сертификација.
Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта

Техничка спецификација

Тест принцип метод на испитување на целата крв: метод на конусна плоча;метод за тестирање на плазма: метод на конусна плоча, метод на капилари;
Работен режим двојна игла двоен диск, двојна методологија двоен тест систем може да работи паралелно во исто време
Метод на добивање сигнал Методот за стекнување сигнали со конусна плоча усвојува технологија за поделба на решетки со висока прецизност;Методот за стекнување на капиларни сигнали ја усвојува технологијата за диференцијално стекнување на ниво на течност за само-следење;
Материјал за движење легура на титаниум
Тест време време на тест на целата крв ≤30 секунди/примерок, време на тест на плазма ≤1 секунда/примерок;
Опсег на мерење на вискозност (0-55) mPa.s
Опсег на напрегање на смолкнување (0-10000) mPa
Опсег на стапка на смолкнување (1-200) s-1
Количина на примерок цела крв ≤800ul, плазма ≤200ul
Позиција на примерок двојни 80 дупки или повеќе, целосно отворени, заменливи, погодни за секоја епрувета
Контрола на инструменти користете метод за контрола на работна станица за да ја реализирате функцијата за контрола на инструментот, RS-232, 485, USB интерфејс опционален
Контрола на квалитет Има материјали за контрола на квалитетот на течностите што не се Њутн, регистрирани од Националната агенција за храна и лекови, кои можат да се применат на контролата на квалитетот на не-Њутновите течности на производите што се нудат и може да се следат до националните стандарди за течности што не се Њутн.
Функција за скалирање стандардниот материјал за вискозитет на течност кој не е Њутн, произведен од производителот на понудениот производ, го има добиено националниот стандарден сертификат за материјали
Формулар за извештај отворен, приспособлив формулар за извештај и може да се менува на лице место

 

A. Метод:
Конус-плоча: целосен опсег на мерење, насочно, брз, метод на стабилна состојба.
Капиларен: микро-капиларен брз метод (сензор за притисок).
3. Технологија за собирање сигнали: Технологија на растерска поделба со висока прецизност.
4. Работен режим: истовремена работа со сонда за пирсинг со две капа (со функција на сензор за ниво на течност), плоча со двоен примерок, двојни методологии, три модули за тестирање можат да работат истовремено.
5. Функција за пробивање на капа: модул за сонда за пробивање капа за примерок за затворена цевка за примерок.

Б. Работна средина:
1. Работен напон: 100~240 VAC, 50~60 Hz.
2. Потрошувачка на енергија: 350 VA.
3. Работна температура: 10~30 °C.
4. Влажност: 30~75%.

В. Работни параметри:
1. Точност: Њутнова течност <±1%.Нењутнова течност <±2%.
2. CV: Њутнова течност ≤1%.Нењутнова течност ≤2%.
3. Пропусност: ≤30 s/примерок (цела крв).≤0,5 s/примерок (плазма).
4. Опсег на брзина на смолкнување: (1~200) S-1.
5. Опсег на вискозност: (0~60) mPa·s.
6. Опсег на сила на смолкнување: (0~12000) mPa.
7. Волумен на земање примероци: 200~800

  • за нас01
  • за нас02
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  • Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта
  • Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта
  • Контролни комплети за реологија на крвта
  • Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта
  • Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта
  • Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта