SKXD-1
SKXD-2
SKXD-3

rreth nesh

 • Pekin Succeeder Technology Inc.

  SUCCEEDER ndodhet në Parkun e Shkencave të Jetës në Pekin, Kinë, i themeluar në vitin 2003, SUCCEEDER i specializuar në produktet diagnostikuese të trombozës dhe hemostazës për tregun global.

  Si një nga markat kryesore në tregun kinez të diagnostikimit të trombozës dhe hemostazës, SUCCEEDER ka ekipe me përvojë të R&D, Prodhimit, Marketingut, Shitjes dhe Shërbimit, Furnizimi me analizues dhe reagentë të koagulimit, analizues të reologjisë së gjakut, analizues ESR dhe HCT, analizues të grumbullimit të trombociteve, me Listuar ISO 13485, Certifikimi CE dhe FDA.

  Shiko më shumë

Qendra e produktit

Koagulimi

ESR dhe HCT

Reologjia e gjakut

Trombocitet

 • SF-8300

  Analizues plotësisht i automatizuar i koagulimit

  SF-8300

  1. Projektuar për laborator të nivelit të madh.
  2. Analiza me bazë viskoziteti (Koagulimi mekanik), analiza imunoturbidimetrike, analiza kromogjenike.
  3. Barkodi i brendshëm i kampionit dhe reagentit, mbështetje LIS.
  4. Reagentë origjinalë, kuveta dhe solucione për r...

  Shiko më shumë
 • SF-8200 (1)

  Analizues plotësisht i automatizuar i koagulimit

  SF-8200

  1. Projektuar për laborator të nivelit të madh.
  2. Analiza me bazë viskoziteti (Koagulimi mekanik), analiza imunoturbidimetrike, analiza kromogjenike.
  3. Barkodi i brendshëm i kampionit dhe reagentit, mbështetje LIS.
  4. Reagentë origjinalë, kuveta dhe solucione për r...

  Shiko më shumë
 • sf8050

  Analizues plotësisht i automatizuar i koagulimit

  SF-8050

  1. Projektuar për Laboratorin e nivelit të mesëm.
  2. Analiza me bazë viskoziteti (Koagulimi mekanik), analiza imunoturbidimetrike, analiza kromogjenike.
  3. Barkodi i jashtëm dhe printeri (nuk ofrohet), mbështetje LIS.
  4. Reagentë origjinalë, kuveta dhe solucione për rezultate më të mira.

  Shiko më shumë
 • SF-8100 (5)

  Analizues plotësisht i automatizuar i koagulimit

  SF-8100

  1. Projektuar për Laboratorin e nivelit të mesëm.
  2. Analiza me bazë viskoziteti (Koagulimi mekanik), analiza imunoturbidimetrike, analiza kromogjenike.
  3. Barkodi i jashtëm dhe printeri (nuk ofrohet), mbështetje LIS.
  4. Reagentë origjinalë, kuveta dhe solucione për rezultate më të mira.

  Shiko më shumë
 • SF-400 (2)

  Analizues gjysëm i automatizuar i koagulimit

  SF-400

  1. Sistemi i zbulimit me bazë viskoziteti (Mekanik).
  2. Testet e rastësishme të testeve të koagulimit.
  3. Printer i brendshëm USB, mbështetje LIS.

  Shiko më shumë
 • SD1000

  Analizues plotësisht i automatizuar ESR SD-1000

  SD-1000

  1. Mbështetni njëkohësisht ESR dhe HCT.
  2. 100 pozicione testimi, 30/60 minuta test ESR.
  3. Printer i brendshëm.

  4. Mbështetje LIS.

  5. Cilësi e shkëlqyer me kosto efektive.

  Shiko më shumë
 • sd100

  Analizues gjysmë i automatizuar ESR SD-100

  SD-100

  1. Mbështetni njëkohësisht ESR dhe HCT.
  2. 20 pozicione testimi, 30 minuta test ESR.
  3. Printer i brendshëm.

  4. Mbështetje LIS.
  5. Cilësi e shkëlqyer me kosto efektive.

  Shiko më shumë
 • SA-9800

  Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

  SA-9800

  1. Projektuar për laborator të nivelit të madh.
  2. Metodologji të dyfishta: Metoda e pllakës konike, Metoda kapilare.
  3. Pllakat e mostrave të dyfishta: Gjaku i plotë dhe plazma mund të kryhen njëkohësisht.
  4. Manipulatori Bionic: Moduli i përzierjes së kundërt, përzierja më tërësisht.
  5. Lexim i jashtëm i barkodit, mbështetje LIS.
  ...

  Shiko më shumë
 • SA-9000

  Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

  SA-9000

  1. Projektuar për laborator të nivelit të madh.
  2. Metoda e dyfishtë: Metoda e pllakës së konit rrotullues, metoda kapilare.
  3. Shënuesi standard jo-Njutonian fiton Certifikimin Kombëtar të Kinës.
  4. Kontrollet origjinale jo Njutoniane, materialet konsumuese dhe aplikimi bëjnë zgjidhje të plotë.

  Shiko më shumë
 • SA-6000

  Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

  SA-6000

  1. Projektuar për laborator të nivelit të vogël-mesatar.
  2. Metoda e pllakës së konit rrotullues.
  3. Shënuesi standard jo-Njutonian fiton Certifikimin Kombëtar të Kinës.
  4. Kontrollet origjinale jo Njutoniane, materialet konsumuese dhe aplikimi bëjnë zgjidhje të plotë.

  Shiko më shumë
 • SA-5600

  Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

  SA-5600

  1. Projektuar për laborator të nivelit të vogël.
  2. Metoda e pllakës së konit rrotullues.
  3. Shënuesi standard jo-Njutonian fiton Certifikimin Kombëtar të Kinës.
  4. Kontrollet origjinale jo Njutoniane, materialet konsumuese dhe aplikimi bëjnë zgjidhje të plotë.

  Shiko më shumë
 • SA-5000

  Analizues gjysmë i automatizuar i reologjisë së gjakut

  SA-5000

  1. Projektuar për laborator të nivelit të vogël.
  2. Metoda e pllakës së konit rrotullues.
  3. Shënuesi standard jo-Njutonian fiton Certifikimin Kombëtar të Kinës.
  4. Kontrollet origjinale jo Njutoniane, materialet konsumuese dhe aplikimi bëjnë zgjidhje të plotë.

  Shiko më shumë
 • SC-2000 analizues i grumbullimit të trombociteve

  Analizuesi i grumbullimit të trombociteve SC-2000

  SC-2000

  *Metodë e turbidimetrisë fotoelektrike me konsistencë të lartë kanali
  *Metodë e trazimit me shirit magnetik në kuveta të rrumbullakëta të përputhshme për artikuj të ndryshëm testimi
  *Printer i integruar me LCD 5 inç.

  Shiko më shumë
 • SF-8300
 • SF-8200 (1)
 • sf8050
 • SF-8100 (5)
 • SF-400 (2)
 • SD1000
 • sd100
 • SA-9800
 • SA-9000
 • SA-6000
 • SA-5600
 • SA-5000
 • SC-2000 analizues i grumbullimit të trombociteve

Lajme

 • A do të thotë domosdoshmërisht D-dimeri i ngritur...

  1. Analiza e plazmës D-dimer është një analizë për të kuptuar funksionin fibrinolitik dytësor.Parimi i inspektimit: Antitrupi monoklonal anti-DD është i veshur me grimca latex.Nëse ka...
 • Analizuesi Succeeder me shpejtësi të lartë ESR SD-...

  Përparësitë e produktit: 1. Shkalla e koincidencës në krahasim me metodën standarde Westergren është më e madhe se 95%;2. Skanimi me induksion fotoelektrik, i paprekur nga ekzemplarët...
 • SF-8200 plotësisht e automatizuar me shpejtësi të lartë...

  Avantazhi i produktit: I qëndrueshëm, me shpejtësi të lartë, automatik, i saktë dhe i gjurmueshëm;Shkalla parashikuese negative e reagentit D-dimer mund të arrijë 99% ...
 • 2022 CCLTA Mjekësore e Koagulimit të Gjakut ...

  SUCCEEDER ju fton në Konferencën e Pajisjeve Mjekësore të Kinës 2022 dhe Ekspozitën e Pajisjeve Mjekësore.Bashkë-sponsorizuar nga China Medica...
 • Rëndësia klinike e ESR

  Shumë njerëz do të kontrollojnë shkallën e sedimentimit të eritrociteve në procesin e ekzaminimit fizik, por për shkak se shumë njerëz nuk e dinë kuptimin e testit ESR, ata ndjejnë...