SA-7000

Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

1. Projektuar për laborator të nivelit të mesëm-të madh.
2. Metoda e dyfishtë: Metoda e pllakës së konit rrotullues, metoda kapilare.
3. Shënuesi standard jo-Njutonian fiton Certifikimin Kombëtar të Kinës.
4. Kontrollet origjinale jo Njutoniane, materialet konsumuese dhe aplikimi bëjnë zgjidhje të plotë.


Detajet e produktit

Specifikime teknike

Model SA7000
Parimi Gjak i plotë: Metoda e rrotullimit;
Plazma: Metoda e rrotullimit, metoda kapilare
Metoda Metoda e pllakës konike,
metodë kapilare
Mbledhja e sinjalit Metoda e pllakës konike: Teknologjia e nënndarjes raster me precizion të lartë Metoda kapilare: Teknologjia e kapjes diferenciale me funksionin e auto-ndjekjes së lëngjeve
Modaliteti i punës Sondat e dyfishta, pllakat e dyfishta dhe metodologjitë e dyfishta funksionojnë njëkohësisht
Funksioni /
CV CV≤1%
Koha e testimit Gjak i plotë≤30 sek/T,
plazma≤0.5sek/T
Shpejtësia e prerjes (1(200)s-1
Viskoziteti (0~60)mPa.s
Stresi prerës (0-12000)mPa
Vëllimi i kampionimit Gjaku i plotë: 200-800ul i rregullueshëm, plazma≤200ul
Mekanizmi Lidhje titani, mbajtëse bizhuteri
Pozicioni i mostrës Pozicioni 60+60 mostër me 2 raft
totalisht 120 pozicione të mostrës
Kanali i testimit 2
Sistemi i lëngshëm Pompë peristaltike me shtrydhje të dyfishtë, Sonda me sensor të lëngshëm dhe funksion automatik të ndarjes së plazmës
Ndërfaqja RS-232/485/USB
Temperatura 37℃±0.1℃
Kontrolli Tabela e kontrollit LJ me funksionin e ruajtjes, pyetjes, printimit;
Kontroll origjinal i lëngjeve jo-njutoniane me certifikim SFDA.
Kalibrimi Lëngu Njutonian i kalibruar nga lëngu me viskozitet primar kombëtar;
Lëngu jo-Njutonian fiton certifikimin e shënuesit standard kombëtar nga AQSIQ të Kinës.
Raportoni Hapur

Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

Zgjidhje plotësisht e automatizuar

Gjilpëra e dyfishtë, disku i dyfishtë, sistemi i testimit me metodë të dyfishtë funksionon në të njëjtën kohë, i shpejtë dhe i kursyer gjaku
Lëvizja e aliazhit të titanit me lëng të posaçëm pastrimi për të siguruar pastrim të plotë dhe rezultate më të sakta
Pozicioni i mostrës së rrotullës me 120 vrima, plotësisht i hapur dhe i këmbyeshëm, çdo epruvetë origjinale në makinë
Kërkim dhe zhvillim i pavarur i materialeve mbështetëse të kontrollit të cilësisë dhe materialeve standarde për të siguruar gjurmueshmërinë e rezultateve

Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut

Përparësitë

1. Avantazhi i performancës
Test i dyfishtë metodologjik i metodës së integruar të çakëllit dhe metodës kapilare, në përputhje me standardet ndërkombëtare
Lëvizja e aliazhit të titanit, kushinetat e bizhuterive, rezistente ndaj korrozionit dhe rezistent ndaj konsumit, për të siguruar që gabimi i matjes është më pak se 1%.Pompa peristaltike e shtrydhjes ka hyrje të saktë të lëngut dhe shkarkim të qetë të lëngut.
Procesor ARM i integruar, test me shpejtësi të lartë me shumë detyra në kohë reale, deri në 160 persona në orë

2 Sistemi i standardizuar i burimit të udhëtimit
Kërkim dhe zhvillim i pavarur i sistemit të integruar të testit të reologjisë së gjakut, me një sistem të plotë produkti
Hulumtoi dhe zhvilloi në mënyrë të pavarur standardet e viskozitetit të lëngjeve jo-Njutoniane dhe mori certifikatën kombëtare të standardeve dytësore.Zhvilloi në mënyrë të pavarur materialet e kontrollit të cilësisë së lëngjeve jo-njutoniane dhe u bë një avokat i standardit të industrisë së produkteve të kontrollit të cilësisë dhe rrugës së testimit klinik të caktuar nga Qendra e Inspektimit Klinik të Ministrisë së Shëndetësisë

3.Platforma e teknologjisë bazë
20 vjet eksperiencë në industrinë e hematologjisë, me një sërë teknologjish të patentuara.Platforma e teknologjisë fluide jo-njutoniane iu dha çmimi i dytë i Çmimit Kombëtar të Progresit të Shkencës dhe Teknologjisë nga Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë si një ndërmarrje e pavarur inovative.

 

  • rreth nesh01
  • rreth nesh02
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

KATEGORITË E PRODUKTEVE

  • Komplete kontrolli për reologjinë e gjakut
  • Analizues gjysmë i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut