SKXD-1
SKXD-2
SKXD-3

tentang Kami

  • Beijing Succeder Technology Inc.

    SUCCEEDER lokasina di Life Science Park di Beijing China, diadegkeun dina 2003, SUCCEEDER khusus dina produk diagnostik trombosis sareng hemostasis pikeun pasar global.

    Salaku salah sahiji merek ngarah di pasar Diagnostik Cina Trombosis sareng Hemostasis, SUCCEEDER parantos ngalaman tim R&D, Produksi, Pemasaran, Penjualan sareng Jasa, Nyadiakeun analisa koagulasi sareng réagen, analisa rheologi getih, analisa ESR sareng HCT, analisa agrégasi trombosit, sareng ISO 13485, Sertifikasi CE, sareng didaptarkeun FDA.

    Tingali deui

puseur produk

koagulasi

ESR sareng HCT

Rheologi getih

Trombosit

  • SF-8300

    Analyzer koagulasi otomatis pinuh

    SF-8300

    1. Dirancang pikeun Lab-tingkat badag.
    2. Viskositas dumasar (Mechanical clotting) assay, immuno...

    Tingali deui
  • SF-8200 (1)

    Analyzer koagulasi otomatis pinuh

    SF-8200

    1. Dirancang pikeun Lab-tingkat badag.
    2. Viskositas dumasar (Mechanical clotting) assay, immuno...

    Tingali deui
  • sf8050

    Analyzer koagulasi otomatis pinuh

    SF-8050

    1. Dirancang pikeun Lab tingkat Pertengahan ageung.
    2. Viskositas dumasar (Mechanical clotting) assay, immunoturbidimetric assay, chromogenic assay.
    3. barkod éksternal sarta printer (teu disadiakeun), rojongan LIS.
    4. O...

    Tingali deui
  • SF-8100 (5)

    Analyzer koagulasi otomatis pinuh

    SF-8100

    1. Dirancang pikeun Lab tingkat Pertengahan ageung.
    2. Viskositas dumasar (Mechanical clotting) assay, immunoturbidimetric assay, chromogenic assay.
    3. barkod éksternal sarta printer (teu disadiakeun), rojongan LIS.
    4. O...

    Tingali deui
  • SF-400 (2)

    Analyzer koagulasi semi otomatis

    SF-400

    1. Viskositas dumasar (Mechanical) Sistim deteksi.
    2. tés acak tina tés clotting.
    3. printer USB internal, rojongan LIS.

    Tingali deui
  • SD1000

    Pinuh otomatis ESR Analyzer SD-1000

    SD-1000

    1. Rojongan duanana ESR na HCT sakaligus.
    2. 100 posisi test, 30/60 menit test ESR.
    3. printer internal.

    4. rojongan LIS.

    5. kualitas alus teuing jeung ongkos éféktif.

    Tingali deui
  • sd100

    Semi-otomatis ESR Analyzer SD-100

    SD-100

    1. Rojongan duanana ESR na HCT sakaligus.
    2. 20 posisi test, 30 menit test ESR.
    3. printer internal.

    4. rojongan LIS.
    5. kualitas alus teuing jeung ongkos éféktif.

    Tingali deui
  • SA-9800

    Pinuh otomatis Rheology Analyzer Getih

    SA-9800

    1. Dirancang pikeun Lab-tingkat badag.
    2. Métodologi Dual: Métode pelat Congcot, Métode kapilér.
    3. Lempeng Sampel Dual: Sakabeh getih jeung plasma bisa dipigawé sakaligus.
    4. Manipulator Bionic: R...

    Tingali deui
  • SA-9000

    Pinuh otomatis Rheology Analyzer Getih

    SA-9000

    1. Dirancang pikeun Lab ageung-Level.
    2. Métode Dual: Métode pelat Congcot Rotational, métode capillary.
    3. Non-Newtonian spidol baku meunang Cina Sertifikasi Nasional.
    4. Asli Non-Newtonian Contro...

    Tingali deui
  • SA-6000

    Pinuh otomatis Rheology Analyzer Getih

    SA-6000

    1. Dirancang pikeun Lab tingkat Leutik-Sedeng.
    2. Métode plat Congcot rotational.
    3. Non-Newtonian spidol baku meunang Cina Sertifikasi Nasional.
    4. Kontrol Asli Non-Newtonian, Consumables sareng aplikasi...

    Tingali deui
  • SA-5600

    Pinuh otomatis Rheology Analyzer Getih

    SA-5600

    1. Dirancang pikeun Lab-tingkat Leutik.
    2. Métode plat Congcot rotational.
    3. Non-Newtonian spidol baku meunang Cina Sertifikasi Nasional.
    4. Kontrol Asli Non-Newtonian, Consumables sarta aplikasi ...

    Tingali deui
  • SA-5000

    Semi Otomatis Getih Rheology Analyzer

    SA-5000

    1. Dirancang pikeun Lab-tingkat Leutik.
    2. Métode plat Congcot rotational.
    3. Non-Newtonian spidol baku meunang Cina Sertifikasi Nasional.
    4. Kontrol Asli Non-Newtonian, Consumables sarta aplikasi ...

    Tingali deui
  • SC-2000 Platelet Aggregation Analyzer

    Platélét Aggregation Analyzer SC-2000

    SC-2000

    * Métode turbidimétri fotoéléktrik kalayan konsistensi saluran anu luhur
    * Métode aduk bar magnét dina cuvettes buleud cocog pikeun sagala rupa item tés
    * Diwangun-di printer kalawan LCD 5 inci.

    Tingali deui
  • SF-8300
  • SF-8200 (1)
  • sf8050
  • SF-8100 (5)
  • SF-400 (2)
  • SD1000
  • sd100
  • SA-9800
  • SA-9000
  • SA-6000
  • SA-5600
  • SA-5000
  • SC-2000 Platelet Aggregation Analyzer

Warta

  • Kumaha Nyegah Gumpalan Darah?

    Nyatana, trombosis vena tiasa dicegah sareng dikontrol.Organisasi Kaséhatan Dunia ngingetkeun yén opat jam henteu aktipitas tiasa ningkatkeun résiko tina vena ...
  • Naon Gejala Gumpalan Darah?

    99% gumpalan getih henteu aya gejala.Panyakit trombotik kalebet trombosis arteri sareng trombosis vena.Trombosis arteri rélatif langkung umum, tapi trombosis vena ...
  • Bahaya Gumpalan Darah

    A thrombus téh kawas jurig wandering dina pembuluh darah.Sakali pembuluh darah diblokir, sistem transportasi getih bakal lumpuh, sarta hasilna bakal fatal.Sumawona...
  • Perjalanan anu berkepanjangan ningkatkeun résiko ...

    Panaliti nunjukkeun yén panumpang pesawat, karéta, beus atanapi mobil anu tetep calik pikeun perjalanan langkung ti opat jam aya résiko anu langkung luhur pikeun thromboembolism vena ku sabab ...
  • Indéks diagnostik koagulasi getih ...

    Diagnostik koagulasi getih rutin diresmikeun ku dokter.Pasén anu ngagaduhan kaayaan médis anu tangtu atanapi anu nyandak obat antikoagulan kedah ngawas bloo...