SKXD-1
SKXD-2
SKXD-3

tentang Kami

  • Beijing Succeder Technology Inc.

    SUCCEEDER lokasina di Life Science Park di Beijing China, diadegkeun dina 2003, SUCCEEDER khusus dina produk diagnostik trombosis sareng hemostasis pikeun pasar global.

    Salaku salah sahiji merek ngarah di pasar Diagnostik Cina Trombosis sareng Hemostasis, SUCCEEDER parantos ngalaman tim R&D, Produksi, Pemasaran, Penjualan sareng Jasa, Nyadiakeun analisa koagulasi sareng réagen, analisa rheologi getih, analisa ESR sareng HCT, analisa agrégasi trombosit, sareng ISO 13485, Sertifikasi CE, sareng FDA didaptarkeun.

    Tingali deui

puseur produk

koagulasi

ESR sareng HCT

Rheologi getih

Trombosit

  • SF-8300

    Analyzer koagulasi otomatis pinuh

    SF-8300

    1. Dirancang pikeun Lab-tingkat badag.
    2. Viskositas dumasar (Mechanical clotting) assay, immunoturbidimetric assay, chromogenic assay.
    3. Barcode internal tina sampel sarta réagen, rojongan Lis.
    4. réagen aslina, cuvettes jeung solusi pikeun r hadé ...

    Tingali deui
  • SF-8200 (1)

    Analyzer koagulasi otomatis pinuh

    SF-8200

    1. Dirancang pikeun Lab-tingkat badag.
    2. Viskositas dumasar (Mechanical clotting) assay, immunoturbidimetric assay, chromogenic assay.
    3. Barcode internal tina sampel sarta réagen, rojongan Lis.
    4. réagen aslina, cuvettes jeung solusi pikeun r hadé ...

    Tingali deui
  • sf8050

    Analyzer koagulasi otomatis pinuh

    SF-8050

    1. Dirancang pikeun Lab tingkat Pertengahan ageung.
    2. Viskositas dumasar (Mechanical clotting) assay, immunoturbidimetric assay, chromogenic assay.
    3. barkod éksternal na printer (teu disadiakeun), rojongan LIS.
    4. réagen aslina, cuvettes jeung solusi pikeun hasil hadé.

    Tingali deui
  • SF-8100 (5)

    Analyzer koagulasi otomatis pinuh

    SF-8100

    1. Dirancang pikeun Lab tingkat Pertengahan ageung.
    2. Viskositas dumasar (Mechanical clotting) assay, immunoturbidimetric assay, chromogenic assay.
    3. barkod éksternal na printer (teu disadiakeun), rojongan LIS.
    4. réagen aslina, cuvettes jeung solusi pikeun hasil hadé.

    Tingali deui
  • SF-400 (2)

    Analyzer koagulasi semi otomatis

    SF-400

    1. Viskositas dumasar (Mechanical) Sistim deteksi.
    2. Tés acak tina tés clotting.
    3. printer USB internal, rojongan LIS.

    Tingali deui
  • SD1000

    Pinuh otomatis ESR Analyzer SD-1000

    SD-1000

    1. Rojongan duanana ESR na HCT sakaligus.
    2. 100 posisi test, 30/60 menit test ESR.
    3. printer internal.

    4. rojongan LIS.

    5. kualitas alus teuing jeung ongkos éféktif.

    Tingali deui
  • sd100

    Semi-otomatis ESR Analyzer SD-100

    SD-100

    1. Rojongan duanana ESR na HCT sakaligus.
    2. 20 posisi test, 30 menit test ESR.
    3. printer internal.

    4. rojongan LIS.
    5. kualitas alus teuing jeung ongkos éféktif.

    Tingali deui
  • SA-9800

    Analyzer Rheology Getih Otomatis

    SA-9800

    1. Dirancang pikeun Lab-tingkat badag.
    2. Métodologi Dual: Métode pelat Congcot, Métode kapilér.
    3. Dual Sample Lempeng: Sakabeh getih sarta plasma bisa dipigawé sakaligus.
    4. Bionic Manipulator: Ngabalikeun Pergaulan modul, Pergaulan leuwih tuntas.
    5. bacaan barkod éksternal, rojongan LIS.
    ...

    Tingali deui
  • SA-9000

    Analyzer Rheology Getih Otomatis

    SA-9000

    1. Dirancang pikeun Lab ageung-Level.
    2. Métode Dual: Métode pelat Congcot Rotational, métode capillary.
    3. spidol baku non-Newtonian meunang Sertifikasi Nasional Cina.
    4. Kadali Non-Newtonian Asli, Consumables sarta aplikasi nyieun sakabeh solusi.

    Tingali deui
  • SA-6000

    Analyzer Rheology Getih Otomatis

    SA-6000

    1. Dirancang pikeun Lab tingkat Leutik-Sedeng.
    2. Métode plat Congcot rotational.
    3. spidol baku non-Newtonian meunang Sertifikasi Nasional Cina.
    4. Kadali Non-Newtonian Asli, Consumables sarta aplikasi nyieun sakabeh solusi.

    Tingali deui
  • SA-5600

    Analyzer Rheology Getih Otomatis

    SA-5600

    1. Dirancang pikeun Lab-tingkat Leutik.
    2. Métode plat Congcot rotational.
    3. spidol baku non-Newtonian meunang Sertifikasi Nasional Cina.
    4. Kadali Non-Newtonian Asli, Consumables sarta aplikasi nyieun sakabeh solusi.

    Tingali deui
  • SA-5000

    Semi Otomatis Getih Rheology Analyzer

    SA-5000

    1. Dirancang pikeun Lab-tingkat Leutik.
    2. Métode plat Congcot rotational.
    3. spidol baku non-Newtonian meunang Sertifikasi Nasional Cina.
    4. Kadali Non-Newtonian Asli, Consumables sarta aplikasi nyieun sakabeh solusi.

    Tingali deui
  • SC-2000 Platélét Aggregation Analyzer

    Platélét Aggregation Analyzer SC-2000

    SC-2000

    * Métode turbidimétri fotoéléktrik kalayan konsistensi saluran anu luhur
    * Métode aduk bar magnét dina cuvettes buleud cocog pikeun sagala rupa item tés
    * Diwangun-di printer kalawan LCD 5 inci.

    Tingali deui
  • SF-8300
  • SF-8200 (1)
  • sf8050
  • SF-8100 (5)
  • SF-400 (2)
  • SD1000
  • sd100
  • SA-9800
  • SA-9000
  • SA-6000
  • SA-5600
  • SA-5000
  • SC-2000 Platélét Aggregation Analyzer

Warta

  • Naha D-dimer anu luhur kedah hartosna ...

    1. Plasma D-dimer assay mangrupa assay ngartos fungsi fibrinolytic sekundér.Prinsip pamariksaan: Anti-DD antibodi monoklonal dilapis dina partikel latex.Lamun aya...
  • Suksés High-speed ESR Analyzer SD-...

    Kaunggulan produk: 1. Laju kabeneran dibandingkeun jeung métode Westergren baku leuwih gede ti 95%;2. Photoelectric induksi scanning, teu kapangaruhan ku specimen ...
  • SF-8200-speed High pinuh otomatis Co ...

    Kauntungannana produk: Stabil,-speed tinggi, otomatis, tepat na traceable;Laju prediksi négatip réagen D-dimer tiasa ngahontal 99% ...
  • 2022 CCLTA koagulasi getih médis ...

    SUCCEEDER ngajak anjeun ka Konperénsi Alat Médis Cina 2022 sareng Pameran Peralatan Médis.Disponsoran ku China Medica ...
  • Pentingna klinis ESR

    Seueur jalma bakal mariksa tingkat sedimentasi éritrosit dina prosés pamariksaan fisik, tapi kumargi seueur jalma henteu terang arti tés ESR, aranjeunna ngarasa ...