SKXD-1
SKXD-2
SKXD-3

за нас

 • Beijing Succeeder Technology Inc.

  SUCCEEDER лоциран во Life Science Park во Пекинг Кина, основан во 2003 година, SUCCEEDER специјализиран за дијагностички производи за тромбоза и хемостаза за глобалниот пазар.

  Како еден од водечките брендови на кинескиот дијагностички пазар на тромбоза и хемостаза, SUCCEEDER има искусни тимови за истражување и развој, производство, маркетинг, продажба и сервис, снабдување со анализатори и реагенси за коагулација, анализатори за реологија на крвта, ESR и HCT анализатори, анализатори за агрегација на тромбоцити, со Наведени ISO 13485, CE сертификат и FDA.

  Гледај Повеќе

Центар за производи

Коагулација

ESR и HCT

Реологија на крвта

Тромбоцити

 • SF-8300

  Целосно автоматизиран анализатор на коагулација

  SF-8300

  1. Дизајниран за лабораторија на големо ниво.
  2. Анализа заснована на вискозност (Механичко згрутчување), имунотурбидиметриска анализа, хромогена анализа.
  3. Внатрешен баркод на примерок и реагенс, поддршка за LIS.
  4. Оригинални реагенси, кивети и раствор за подобра р...

  Гледај Повеќе
 • SF-8200 (1)

  Целосно автоматизиран анализатор на коагулација

  SF-8200

  1. Дизајниран за лабораторија на големо ниво.
  2. Анализа заснована на вискозност (Механичко згрутчување), имунотурбидиметриска анализа, хромогена анализа.
  3. Внатрешен баркод на примерок и реагенс, поддршка за LIS.
  4. Оригинални реагенси, кивети и раствор за подобра р...

  Гледај Повеќе
 • sf8050

  Целосно автоматизиран анализатор на коагулација

  SF-8050

  1. Дизајниран за лабораторија на средно-големо ниво.
  2. Анализа заснована на вискозност (Механичко згрутчување), имунотурбидиметриска анализа, хромогена анализа.
  3. Надворешен баркод и печатач (не е обезбеден), поддршка за LIS.
  4. Оригинални реагенси, кивети и раствор за подобри резултати.

  Гледај Повеќе
 • SF-8100 (5)

  Целосно автоматизиран анализатор на коагулација

  SF-8100

  1. Дизајниран за лабораторија на средно-големо ниво.
  2. Анализа заснована на вискозност (Механичко згрутчување), имунотурбидиметриска анализа, хромогена анализа.
  3. Надворешен баркод и печатач (не е обезбеден), поддршка за LIS.
  4. Оригинални реагенси, кивети и раствор за подобри резултати.

  Гледај Повеќе
 • SF-400 (2)

  Полуавтоматски анализатор за коагулација

  SF-400

  1. Систем за откривање (механички) базиран на вискозност.
  2. Случајни тестови на тестови за згрутчување.
  3. Внатрешен USB печатач, поддршка за LIS.

  Гледај Повеќе
 • SD1000

  Целосно автоматизиран ESR анализатор SD-1000

  SD-1000

  1. Поддржете ги и ESR и HCT истовремено.
  2. 100 тест позиции, 30/60 минути ESR тест.
  3. Внатрешен печатач.

  4. Поддршка за ЛИС.

  5. Одличен квалитет со ефективни.

  Гледај Повеќе
 • sd100

  Полуавтоматски ESR анализатор SD-100

  SD-100

  1. Поддржете ги и ESR и HCT истовремено.
  2. 20 тест позиции, 30 минути ESR тест.
  3. Внатрешен печатач.

  4. Поддршка за ЛИС.
  5. Одличен квалитет со ефективни.

  Гледај Повеќе
 • СА-9800

  Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта

  СА-9800

  1. Дизајниран за лабораторија на големо ниво.
  2. Двојни методологии: Метод на конусна плоча, Капиларен метод.
  3. Двојни плочи за примероци: Целата крв и плазмата може да се изведуваат истовремено.
  4. Бионски манипулатор: Модул за мешање во обратна насока, потемелно мешање.
  5. Надворешно читање баркод, поддршка за LIS.
  ...

  Гледај Повеќе
 • СА-9000

  Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта

  СА-9000

  1. Дизајниран за лабораторија на големо ниво.
  2. Двојна метода: Метод на ротациона конусна плоча, метод капиларна.
  3. Не-Њутновиот стандарден маркер освои кинеска национална сертификација.
  4. Оригинални не-Њутнови контроли, потрошен материјал и апликација го прават целото решение.

  Гледај Повеќе
 • СА-6000

  Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта

  СА-6000

  1. Дизајниран за лабораторија на мало-средно ниво.
  2. Метод на ротациона конусна плоча.
  3. Не-Њутновиот стандарден маркер освои кинеска национална сертификација.
  4. Оригинални не-Њутнови контроли, потрошен материјал и апликација го прават целото решение.

  Гледај Повеќе
 • СА-5600

  Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта

  СА-5600

  1. Дизајниран за лабораторија на мало ниво.
  2. Метод на ротациона конусна плоча.
  3. Не-Њутновиот стандарден маркер освои кинеска национална сертификација.
  4. Оригинални не-Њутнови контроли, потрошен материјал и апликација го прават целото решение.

  Гледај Повеќе
 • СА-5000

  Полуавтоматски реолошки анализатор на крв

  СА-5000

  1. Дизајниран за лабораторија на мало ниво.
  2. Метод на ротациона конусна плоча.
  3. Не-Њутновиот стандарден маркер освои кинеска национална сертификација.
  4. Оригинални не-Њутнови контроли, потрошен материјал и апликација го прават целото решение.

  Гледај Повеќе
 • SC-2000 Анализатор за агрегација на тромбоцити

  Анализатор за агрегација на тромбоцити SC-2000

  SC-2000

  *Метод на фотоелектрична турбидиметрија со висока конзистентност на каналот
  *Метод на мешање со магнетни шипки во кружни кивети компатибилни за различни тест предмети
  *Вграден печатач со 5 инчен LCD екран.

  Гледај Повеќе
 • SF-8300
 • SF-8200 (1)
 • sf8050
 • SF-8100 (5)
 • SF-400 (2)
 • SD1000
 • sd100
 • СА-9800
 • СА-9000
 • СА-6000
 • СА-5600
 • СА-5000
 • SC-2000 Анализатор за агрегација на тромбоцити

Вести

 • Дали покачениот Д-димер нужно значи ...

  1. Анализата на Д-димерот на плазмата е анализа за разбирање на секундарната фибринолитичка функција.Принцип на инспекција: Анти-ДД моноклоналните антитела се обложени на честички од латекс.Доколку има ...
 • Succeeder Високо-брзински ESR анализатор SD-...

  Предности на производот: 1. Стапката на коинциденција во споредба со стандардниот метод на Вестергрен е поголема од 95%;2. Фотоелектрично индукциско скенирање, не засегнато од примерокот...
 • SF-8200 Целосно автоматизирана со голема брзина ко...

  Предност на производот: Стабилен, брз, автоматски, прецизен и може да се следи;Негативната стапка на предвидување на реагенсот Д-димер може да достигне 99% ...
 • 2022 CCLTA Медицинска коагулација на крв ...

  SUCCEEDER ве поканува на конференцијата за медицинска опрема во Кина и изложбата за медицинска опрема во 2022 година.Ко-спонзорирана од China Medica...
 • Клиничкото значење на ESR

  Многу луѓе ќе ја проверат стапката на седиментација на еритроцитите во процесот на физички преглед, но бидејќи многу луѓе не го знаат значењето на ESR тестот, тие се чувствуваат ...