SC-2000

Analizuesi i grumbullimit të trombociteve SC-2000

*Metodë e turbidimetrisë fotoelektrike me konsistencë të lartë kanali
*Metodë e trazimit me shirit magnetik në kuveta të rrumbullakëta të përputhshme për artikuj të ndryshëm testimi
*Printer i integruar me LCD 5 inç.


Detajet e produktit

Veçoritë

*Metodë e turbidimetrisë fotoelektrike me konsistencë të lartë kanali
*Metodë e trazimit me shirit magnetik në kuveta të rrumbullakëta të përputhshme për artikuj të ndryshëm testimi
*Afishimi në kohë reale i procesit të testimit në LCD 5 inç
*Printer i integruar që mbështet printimin e menjëhershëm dhe në grup për rezultatet e testimit dhe kurbën e grumbullimit

Specifikime teknike

1) Metoda e testimit Turbidimetria fotoelektrike
2) Metoda e trazimit Metoda e trazimit të shiritit magnetik në kuveta
3) Artikull testues ADP, AA, RISTO, THR, COLL, ADR dhe artikujt përkatës
4) Rezultati i testimit Kurba e grumbullimit, Shkalla maksimale e grumbullimit, Shkalla e grumbullimit në 4 dhe 2 minuta, Pjerrësia e kurbës në 1 min.
5) Kanali i testimit 4
6) Pozicioni i mostrës 16
7) Koha e testimit Vitet 180, 300, 600
8) CV ≤3%
9) Vëllimi i mostrës 300 ul
10) Vëllimi i reagentit 10 ul
11) Kontrolli i temperaturës 37±0.1℃ me ekran në kohë reale
12) Koha e parangrohjes 0~999 sek me alarm
13) Ruajtja e të dhënave Më shumë se 300 rezultate testimi dhe kurba të grumbullimit
14) Printer Printer termik i integruar
15) Ndërfaqja RS232
16) Transmetimi i të dhënave Rrjeti HIS/LIS

Prezantimi

Analizatori gjysmë i automatizuar i grumbullimit të trombociteve SC-2000 përdor 100-220 V.I përshtatshëm për të gjitha nivelet e spitaleve dhe institucionit kërkimor mjekësor të matjes së grumbullimit të trombociteve.Instrumenti shfaq përqindjen e vlerës së matur (%).Teknologjia dhe stafi me përvojë, instrumentet e avancuara të zbulimit, pajisjet e testimit me cilësi të lartë dhe sistemi i rreptë i menaxhimit të cilësisë është garancia e cilësisë së mirë SC-2000, ne sigurojmë që çdo instrument t'i nënshtrohet testimit dhe inspektimit të rreptë.SC-2000 në përputhje të plotë me standardet kombëtare, standardet e industrisë dhe standardet e produktit të regjistruar.Ky manual udhëzimi shitet së bashku me instrumentin.

  • rreth nesh01
  • rreth nesh02
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

KATEGORITË E PRODUKTEVE

  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues plotësisht i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues gjysmë i automatizuar i reologjisë së gjakut
  • Analizues gjysmë i automatizuar ESR SD-100