SKXD-1
SKXD-2
SKXD-3

babagan awake dhewe

  • Beijing Succeder Technology Inc.

    SUCCEEDER mapan ing Life Science Park ing Beijing China, didegake ing 2003, SUCCEEDER khusus ing produk diagnostik trombosis lan hemostasis kanggo pasar global.

    Minangka salah sawijining merek terkemuka ing pasar Diagnostik Trombosis lan Hemostasis China, SUCCEEDER wis ngalami tim R&D, Produksi, Pemasaran, Penjualan lan Layanan, Nyediakake penganalisis lan reagen koagulasi, penganalisis rheologi getih, penganalisis ESR lan HCT, penganalisis agregasi platelet, kanthi ISO 13485, Sertifikasi CE, lan FDA kadhaptar.

    Ndeleng liyane

Pusat produk

koagulasi

ESR lan HCT

Rheologi getih

trombosit

  • SF-8300

    Analyzer koagulasi kanthi otomatis

    SF-8300

    1. Dirancang kanggo Lab Gedhe-tingkat.
    2. Pengujian berbasis viskositas (pembekuan mekanik), imuno...

    Ndeleng liyane
  • SF-8200 (1)

    Analyzer koagulasi kanthi otomatis

    SF-8200

    1. Dirancang kanggo Lab Gedhe-tingkat.
    2. Pengujian berbasis viskositas (pembekuan mekanik), imuno...

    Ndeleng liyane
  • sf8050

    Analyzer koagulasi kanthi otomatis

    SF-8050

    1. Dirancang kanggo Lab tingkat Mid-Large.
    2. Viskositas adhedhasar (pembekuan mekanik) assay, immunoturbidimetric assay, chromogenic assay.
    3. Barcode njaba lan printer (ora kasedhiya), support LIS.
    4. O...

    Ndeleng liyane
  • SF-8100 (5)

    Analyzer koagulasi kanthi otomatis

    SF-8100

    1. Dirancang kanggo Lab tingkat Mid-Large.
    2. Viskositas adhedhasar (pembekuan mekanik) assay, immunoturbidimetric assay, chromogenic assay.
    3. Barcode njaba lan printer (ora kasedhiya), support LIS.
    4. O...

    Ndeleng liyane
  • SF-400 (2)

    Analyzer koagulasi semi otomatis

    SF-400

    1. Sistem deteksi adhedhasar viskositas (Mekanik).
    2. Tes acak saka tes pembekuan.
    3. Printer USB internal, dhukungan LIS.

    Ndeleng liyane
  • SD1000

    Analyzer ESR kanthi otomatis SD-1000

    SD-1000

    1. Ndhukung loro ESR lan HCT bebarengan.
    2. 100 posisi test, 30/60 menit saka test ESR.
    3. Printer internal.

    4. Dhukungan LIS.

    5. Kualitas apik banget kanthi biaya efektif.

    Ndeleng liyane
  • sd100

    Semi-otomatis ESR Analyzer SD-100

    SD-100

    1. Ndhukung loro ESR lan HCT bebarengan.
    2. 20 posisi test, 30 menit saka test ESR.
    3. Printer internal.

    4. Dhukungan LIS.
    5. Kualitas apik banget kanthi biaya efektif.

    Ndeleng liyane
  • SA-9800

    Analyzer Rheologi Getih kanthi otomatis

    SA-9800

    1. Dirancang kanggo Lab Gedhe-tingkat.
    2. Metodologi ganda: Metode piring kerucut, metode kapiler.
    3. Plat Sample Dual: Getih lan plasma wutuh bisa ditindakake bebarengan.
    4. Manipulator Bionic: R...

    Ndeleng liyane
  • SA-9000

    Analyzer Rheologi Getih kanthi otomatis

    SA-9000

    1. Dirancang kanggo Lab Gedhe-Level.
    2. Metode Dual: Metode Plate Cone Rotational, Metode kapiler.
    3. Penanda standar Non-Newtonian menang Sertifikasi Nasional China.
    4. Kontrol Non-Newtonian Asli...

    Ndeleng liyane
  • SA-6000

    Analyzer Rheologi Getih kanthi otomatis

    SA-6000

    1. Dirancang kanggo Lab tingkat Cilik-Sedheng.
    2. Metode Rotasi Cone plate.
    3. Penanda standar Non-Newtonian menang Sertifikasi Nasional China.
    4. Kontrol Non-Newtonian Asli, Bahan Habis lan aplikasi...

    Ndeleng liyane
  • SA-5600

    Analyzer Rheologi Getih kanthi otomatis

    SA-5600

    1. Dirancang kanggo Lab cilik-tingkat.
    2. Metode Rotasi Cone plate.
    3. Penanda standar Non-Newtonian menang Sertifikasi Nasional China.
    4. Kontrol Non-Newtonian Asli, Bahan Habis lan aplikasi...

    Ndeleng liyane
  • SA-5000

    Analyzer Rheologi Getih Semi Otomatis

    SA-5000

    1. Dirancang kanggo Lab cilik-tingkat.
    2. Metode Rotasi Cone plate.
    3. Penanda standar Non-Newtonian menang Sertifikasi Nasional China.
    4. Kontrol Non-Newtonian Asli, Bahan Habis lan aplikasi...

    Ndeleng liyane
  • SC-2000 Platelet Aggregation Analyzer

    Platelet Aggregation Analyzer SC-2000

    SC-2000

    *Cara turbidimetri fotoelektrik kanthi konsistensi saluran dhuwur
    * Metode aduk bar magnetik ing cuvettes bunder sing cocog kanggo macem-macem item tes
    * Printer internal kanthi LCD 5 inci.

    Ndeleng liyane
  • SF-8300
  • SF-8200 (1)
  • sf8050
  • SF-8100 (5)
  • SF-400 (2)
  • SD1000
  • sd100
  • SA-9800
  • SA-9000
  • SA-6000
  • SA-5600
  • SA-5000
  • SC-2000 Platelet Aggregation Analyzer

Kabar

  • Kepiye cara nyegah pembekuan getih?

    Nyatane, trombosis vena bisa dicegah lan bisa dikontrol.Organisasi Kesehatan Dunia ngelingake yen patang jam ora aktif bisa nambah risiko vena ...
  • Apa Gejala Gumpalan Darah?

    99% gumpalan getih ora ana gejala.Penyakit trombotik kalebu trombosis arteri lan trombosis vena.Trombosis arteri relatif luwih umum, nanging trombosis vena ...
  • Bebaya Gumpalan Darah

    Trombus kaya memedi sing ngumbara ing pembuluh getih.Sawise pembuluh getih diblokir, sistem transportasi getih bakal lumpuh, lan asile bakal fatal.malih...
  • Perjalanan sing dawa nambah risiko ...

    Panaliten nuduhake manawa penumpang pesawat, sepur, bis utawa mobil sing tetep lungguh sajrone lelungan luwih saka patang jam luwih beresiko kanggo thromboembolism vena amarga ...
  • Indeks Diagnostik koagulasi getih ...

    Diagnosa koagulasi getih ditindakake kanthi rutin dening dokter.Pasien karo kondisi medis tartamtu utawa sing njupuk obat antikoagulan kudu ngawasi ...