SC-2000

Platélét Aggregation Analyzer SC-2000

* Métode turbidimétri fotoéléktrik kalayan konsistensi saluran anu luhur
* Métode aduk bar magnét dina cuvettes buleud cocog pikeun sagala rupa item tés
* Diwangun-di printer kalawan LCD 5 inci.


Rincian produk

Fitur

* Métode turbidimétri fotoéléktrik kalayan konsistensi saluran anu luhur
* Métode aduk bar magnét dina cuvettes buleud cocog pikeun sagala rupa item tés
* Tampilan waktos nyata prosés tés dina LCD 5 inci
* Printer diwangun-di ngadukung percetakan instan sareng angkatan pikeun hasil tés sareng kurva agrégasi

Spésifikasi Téknis

1) Métode Tés turbidimétri fotoéléktrik
2) Métode aduk Métode aduk bar magnét dina cuvettes
3) Item Tés ADP, AA, RISTO, THR, COLL, ADR jeung item relevan
4) Hasil Tés Kurva agrégasi, Laju agrégasi maksimum, Laju agrégasi dina 4 jeung 2 mnt, Kemiringan kurva dina 1 mnt.
5) Saluran Tés 4
6) Posisi Sampel 16
7) Waktu Nguji 180s, 300s, 600s
8) CV ≤3%
9) Volume Sampel 300ul
10) Volume réagen 10ul
11) Kontrol Suhu 37 ± 0.1 ℃ kalayan tampilan waktos nyata
12) Pra-pemanasan Time 0~999 detik kalayan alarm
13) Panyimpenan Data Langkung ti 300 hasil tés sareng kurva agrégasi
14) Printer Diwangun-di printer termal
15) Panganteur RS232
16) Pangiriman Data jaringan HIS/LIS

Bubuka

SC-2000 semi-otomatis analis agrégasi trombosit ngagunakeun 100-220V.Cocog jeung sagala tingkatan rumah sakit jeung lembaga panalungtikan médis pangukuran dina aggregation trombosit.Instrumén mintonkeun persentase nilai diukur (%).Téknologi sareng staf anu berpengalaman, alat deteksi canggih, alat uji kualitas luhur sareng sistem manajemen kualitas anu ketat nyaéta jaminan kualitas anu saé SC-2000, kami mastikeun yén unggal instrumen tunduk kana tés sareng pamariksaan anu ketat.SC-2000 sasuai pinuh ku standar nasional, standar industri jeung standar produk didaptarkeun.Manual instruksi ieu dijual babarengan jeung alat.

  • about us01
  • about us02
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

KATEGORI PRODUK

  • Fully Automated Blood Rheology Analyzer
  • Fully Automated Blood Rheology Analyzer
  • Semi Automated Blood Rheology Analyzer
  • Semi-Automated ESR Analyzer SD-100