SC-2000

Platelet Aggregation Analyzer SC-2000

*Cara turbidimetri fotoelektrik kanthi konsistensi saluran dhuwur
* Metode aduk bar magnetik ing cuvettes bunder sing cocog kanggo macem-macem item tes
* Printer internal kanthi LCD 5 inci.


Detail Produk

Fitur

*Cara turbidimetri fotoelektrik kanthi konsistensi saluran dhuwur
* Metode aduk bar magnetik ing cuvettes bunder sing cocog kanggo macem-macem item tes
* Tampilan wektu nyata proses testing ing LCD 5-inch
* Printer internal ndhukung printing instan lan batch kanggo asil tes lan kurva agregasi

Spesifikasi Teknis

1) Metode Pengujian turbidimetri fotolistrik
2) Metode Stirring Metode pengadukan bar magnetik ing cuvettes
3) Item Pengujian ADP, AA, RISTO, THR, COLL, ADR lan item sing relevan
4) Asil Tes Kurva agregasi, Tingkat agregasi maksimal, Tingkat agregasi ing 4 lan 2 menit, Kemiringan kurva ing 1 menit.
5) Saluran Testing 4
6) Posisi Sampel 16
7) Wektu Testing 180s, 300s, 600s
8) CV ≤3%
9) Volume sampel 300ul
10) Volume reagen 10ul
11) Kontrol suhu 37 ± 0.1 ℃ kanthi tampilan wektu nyata
12) Wektu pra-panas 0~999 detik karo weker
13) Panyimpenan Data Luwih saka 300 asil tes lan kurva agregasi
14) Printer Printer termal sing dibangun ing
15) Antarmuka RS232
16) Pangiriman Data jaringan HIS/LIS

Pambuka

SC-2000 semi-otomatis agregasi platelet analyzer nggunakake 100-220V.Cocog kanggo kabeh tingkat rumah sakit lan institusi riset medis pangukuran ing agregasi platelet.Instrumen nampilake persentase nilai sing diukur (%).Teknologi lan staf sing berpengalaman, instrumen deteksi canggih, peralatan uji kualitas lan sistem manajemen kualitas sing ketat yaiku jaminan kualitas apik SC-2000, kita mesthekake yen saben instrumen kudu diuji lan dipriksa.SC-2000 kanthi selaras karo standar nasional, standar industri lan standar produk sing kadhaptar.Manual instruksi iki didol bebarengan karo instrumen.

  • about us01
  • about us02
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

KATEGORI PRODUK

  • Fully Automated Blood Rheology Analyzer
  • Fully Automated Blood Rheology Analyzer
  • Semi Automated Blood Rheology Analyzer
  • Semi-Automated ESR Analyzer SD-100