SC-2000

Анализатор за агрегација на тромбоцити SC-2000

*Метод на фотоелектрична турбидиметрија со висока конзистентност на каналот
*Метод на мешање со магнетни шипки во кружни кивети компатибилни за различни тест предмети
*Вграден печатач со 5 инчен LCD екран.


Детали за производот

Карактеристики

*Метод на фотоелектрична турбидиметрија со висока конзистентност на каналот
*Метод на мешање со магнетни шипки во кружни кивети компатибилни за различни тест предмети
*Прикажување во реално време на процесот на тестирање на 5-инчен LCD екран
*Вграден печатач кој поддржува инстант и сериско печатење за резултатите од тестот и кривата на собирање

Техничка спецификација

1) Метод на тестирање Фотоелектрична турбидиметрија
2) Метод на мешање Метод на мешање со магнетна лента во кивети
3) Ставка за тестирање ADP, AA, RISTO, THR, COLL, ADR и соодветни ставки
4) Резултат од тестирањето Крива на агрегација, Максимална стапка на агрегација, Стапка на агрегација на 4 и 2 мин., Наклон на кривата на 1 мин.
5) Канал за тестирање 4
6) Позиција на примерок 16
7) Време на тестирање 180-ти, 300-ти, 600-ти
8) CV ≤3%
9) Волумен на примерок 300 ул
10) Волумен на реагенс 10 ул
11) Контрола на температурата 37±0,1℃ со приказ во реално време
12) Време на предзагревање 0~999 секунди со аларм
13) Складирање на податоци Повеќе од 300 резултати од тестирање и криви на агрегација
14) Печатач Вграден термички печатач
15) Интерфејс RS232
16) Пренос на податоци HIS/LIS мрежа

Вовед

SC-2000 полуавтоматски анализатор за агрегација на тромбоцити користи 100-220V.Погоден за сите нивоа на болници и медицинска истражувачка институција за мерење на тромбоцитната агрегација.Инструментот го прикажува измерениот процент на вредност (%).Технологијата и искусниот персонал, напредните инструменти за откривање, висококвалитетната опрема за тестирање и строгиот систем за управување со квалитетот е гаранција за добар квалитет SC-2000, ние осигуруваме дека секој инструмент е предмет на строго тестирање и инспекција.SC-2000 во целосна согласност со националните стандарди, индустриските стандарди и регистрираните стандарди за производи.Овој прирачник за употреба се продава заедно со инструментот.

  • за нас01
  • за нас02
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  • Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта
  • Целосно автоматизиран анализатор на реологија на крвта
  • Полуавтоматски реолошки анализатор на крв
  • Полуавтоматски ESR анализатор SD-100