Analizues gjysmë i automatizuar ESR SD-100


Autori: Pasardhësi   

Analizuesi i Automatizuar ESR SD-100 përshtatet në të gjitha spitalet e nivelit dhe zyrën e kërkimit mjekësor, përdoret për të testuar shkallën e sedimentimit të eritrociteve (ESR) dhe HCT.

Komponentët e zbulimit janë një grup sensorësh fotoelektrikë, të cilët mund të bëjnë zbulim periodikisht për 20 kanale.Kur futen mostrat në kanal, detektorët përgjigjen menjëherë dhe fillojnë të testojnë.Detektorët mund të skanojnë mostrat e të gjitha kanaleve me lëvizje periodike të detektorëve, gjë që siguron që kur niveli i lëngut ndryshon, detektorët mund të mbledhin sinjalet e zhvendosjes saktësisht në çdo moment dhe të ruajnë sinjalet në sistemin e integruar kompjuterik.

0E5A3929

Karakteristikat:

20 kanale testimi.

Printer i integruar me ekran LCD

ESR (Westergren dhe Wintrobe Value) dhe HCT

Rezultati ESR në kohë reale dhe shfaqja e kurbës.

Furnizimi me energji elektrike: 100V-240V, 50-60Hz

Gama e provës ESR: (0-160)mm/h

Vëllimi i mostrës: 1.5 ml

Koha e matjes ESR: 30 minuta

Koha e matjes HCT: < 1 minutë

CV ERS: ±1mm

Gama e testit HCT: 0.2 ~ 1

HCT CV: ±0.03

Pesha: 5.0 kg

dimensionet: l × w × h(mm): 280×290×200