warta parusahaan

  • Panerus-speed High ESR Analyzer SD-1000

    Panerus-speed High ESR Analyzer SD-1000

    Kaunggulan produk: 1. Laju kabeneran dibandingkeun jeung métode Westergren baku leuwih gede ti 95%;2. Photoelectric induksi scanning, teu kapangaruhan ku hemolysis specimen, chyle, turbidity, jsb;3. 100 posisi specimen sadayana plug-and-play, ngarojong ...
    Maca deui
  • SF-8200 High-speed pinuh otomatis koagulasi Analyzer

    SF-8200 High-speed pinuh otomatis koagulasi Analyzer

    Kauntungannana produk: Stabil,-speed tinggi, otomatis, tepat na traceable;Laju prediksi négatip réagen D-dimer tiasa ngahontal 99% Parameter Téknis: 1. Prinsip uji: coagulatio ...
    Maca deui
  • Pelatihan penganalisis hematologi koagulasi otomatis sukses di Filipina

    Pelatihan penganalisis hematologi koagulasi otomatis sukses di Filipina

    Insinyur téknis kami Mr.James nyayogikeun palatihan pikeun pasangan Philiness kami dina 5 Mei 2022. Di laboratoriumna, kalebet analis koagulasi semi-otomatis SF-400, sareng analisa koagulasi otomatis otomatis SF-8050....
    Maca deui
  • Latihan analisa koagulasi pinuh SF-8050 di Vietnam

    Latihan analisa koagulasi pinuh SF-8050 di Vietnam

    Latihan koagulasi otomatis pinuh SF-8050 di Vietnam.Insinyur téknis kami ngajelaskeun sacara rinci spésifikasi operasi alat, prosedur operasi parangkat lunak, cara ngajaga nalika dianggo, sareng operasi réagen sareng detil sanésna.Meunang persetujuan luhur ...
    Maca deui
  • Latihan analisa koagulasi otomatis SF-8100 di Turki

    Latihan analisa koagulasi otomatis SF-8100 di Turki

    Latihan analisa koagulasi otomatis SF-8100 di Turki.Insinyur téknis kami ngajelaskeun sacara rinci spésifikasi operasi alat, prosedur operasi parangkat lunak, cara ngajaga nalika dianggo, sareng operasi réagen sareng detil sanésna.Meunang persetujuan luhur ...
    Maca deui
  • Pelatihan penganalisis koagulasi Beijing Succeder SF-8200 di Iran

    Pelatihan penganalisis koagulasi Beijing Succeder SF-8200 di Iran

    Latihan koagulasi otomatis pinuh SF-8200 di Iran.Insinyur téknis kami ngajelaskeun sacara rinci spésifikasi operasi alat, prosedur operasi parangkat lunak, cara ngajaga nalika dianggo, sareng operasi réagen sareng ...
    Maca deui