warta parusahaan

  • New Installation Of Coagulation Analyzer SF-8100 In Serbia

    Pamasangan Anyar Coagulation Analyzer SF-8100 Di Sérbia

    High Performance pinuh otomatis koagulasi analyzer SF-8100 dipasang di Serbia.Penganalisis koagulasi otomatis anu suksés nyaéta pikeun ngukur kamampuan pasien pikeun ngabentuk sareng ngabubarkeun gumpalan getih.Pikeun per...
    Maca deui
  • Fully Automated Coagulation Analyzer SF-8050

    Sapinuhna otomatis koagulasi Analyzer SF-8050

    Automatic Coagulation Analyzer mangrupikeun alat otomatis pikeun uji pembekuan.SF-8050 bisa dipaké pikeun uji klinis na screening pre-operative.It adopts clotting na immunoturbidimetry, metoda chromogenic pikeun nguji clotting of plasma.Instrumén nunjukkeun yén clotting ...
    Maca deui
  • Semi-Automated ESR Analyzer SD-100

    Semi-otomatis ESR Analyzer SD-100

    SD-100 Automated ESR Analyzer diluyukeun ka sadaya tingkat rumah sakit sareng kantor panalungtikan médis, éta dianggo pikeun nguji laju édiméntasi éritrosit (ESR) sareng HCT.Komponén ngadeteksi nyaéta sakumpulan sénsor fotoéléktrik, anu tiasa ngadeteksi périodik pikeun 20 saluran.Iraha ...
    Maca deui
  • Automated ESR Analyzer SD-1000

    Otomatis ESR Analyzer SD-1000

    SD-1000 otomatis ESR analyzer diluyukeun ka sadaya tingkat rumah sakit jeung kantor panalungtikan médis, ayeuna teh dipaké pikeun nguji laju sedimentasi erythrocyte (ESR) jeung HCT.Komponén ngadeteksi nyaéta sakumpulan sénsor fotoéléktrik, anu tiasa ngajantenkeun deteksi périodik ...
    Maca deui
  • Fully Automated Coagulation Analyzer SF-8100

    Sapinuhna otomatis koagulasi Analyzer SF-8100

    Analisa koagulasi otomatis pinuh SF-8100 nyaéta pikeun ngukur kamampuan pasien pikeun ngabentuk sareng ngabubarkeun gumpalan getih.Pikeun ngalaksanakeun rupa-rupa item tés koagulasi analisa SF-8100 gaduh 2 metodeu tés (sistem pangukuran mékanis sareng optik) di jero pikeun r...
    Maca deui
  • Fully Automated Coagulation Analyzer SF-8200

    Sapinuhna otomatis koagulasi Analyzer SF-8200

    Analisa koagulasi otomatis pinuh SF-8200 ngadopsi pembekuan sareng immunoturbidimetry, metode kromogenik pikeun nguji pembekuan plasma.Instrumén nunjukkeun yén nilai pangukuran clotting nyaéta ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2