Analizuesi ESR me shpejtësi të lartë Succeeder SD-1000


Autori: Pasardhësi   

Përparësitë e produktit:
1. Shkalla e koincidencës në krahasim me metodën standarde Westergren është më e madhe se 95%;
2. Skanim me induksion fotoelektrik, i pandikuar nga hemoliza e kampionit, çili, turbullira etj.;
3. Pozicionet e 100 ekzemplarëve janë të gjitha plug-and-play, duke mbështetur çdo ndryshim midis testimit ESR/shtypje;
4. Skanim i barkodit për të lexuar informacionin e testit, lidhje pa probleme me sistemin LIS/HIS;
5. Mbështet tubat e grumbullimit të gjakut me vakum që do të operohen drejtpërdrejt në makinë për të shmangur ndotjen dytësore;
6. Ekran i integruar me prekje me definicion të lartë, ndërfaqe miqësore njeri-kompjuter

SD-1000开盖正
SD-1000开盖侧

Parametri teknik:
1. Gama e provës ESR: (0-160) mm/h
2. Ekran me prekje kapacitiv me definicion të lartë të integruar, ndërveprim njeri-makinë, i lehtë për t'u përdorur.
3. Gama e provës së paketimit: 0.2 ~ 1
4. Saktësia e testit ESR: krahasuar me metodën e Wei, shkalla e koincidencës nuk është më pak se 90%
5. Ka funksionin e korrigjimit automatik të temperaturës për të siguruar rezultate të sakta dhe të besueshme.
6. Zbulim i shpejtë, raport 30min.
7. Monitorimi dinamik i skanimit fotoelektrik, mund të shfaqë dhe/ose të shtypë grafikun dinamik të shkallës së sedimentimit të eritrociteve, rezultatet nuk shqetësohen nga turbullira si verdhëza dhe çile.
8. Metoda Westergren dhe metoda Wintobe-landsbrey mbështeten në të njëjtën kohë, të cilat mund të zbulojnë shkallën e sedimentimit të eritrociteve dhe hematokritin.Testi ESR, përsëritshmëria e testit të hematokritit: CV nuk kalon 7%
9. Injeksion i rastësishëm i mostrës, pacientët mund të bëjnë çfarë të duan, të fusin mostra në çdo kohë, të skanojnë dhe të futin automatikisht informacionin e pacientit, kohën automatikisht dhe mund të gjenerojnë dhe printojnë kurba të shkallës së sedimentimit të eritrociteve dhe të printojnë automatikisht rezultatet
10. Ruajtja e pakufizuar e rezultateve