Analizues i automatizuar ESR SD-1000


Autori: Pasardhësi   

SD-1000 正

SD-1000Analizatori i automatizuar ESR përshtatet në të gjitha spitalet e nivelit dhe zyrën e kërkimit mjekësor, përdoret për të testuar shkallën e sedimentimit të eritrociteve (ESR) dhe HCT.

Komponentët e zbulimit janë një grup sensorësh fotoelektrikë, të cilët mund të bëjnë zbulim periodikisht për 100 kanale.Kur futen mostrat në kanal, detektorët përgjigjen menjëherë dhe fillojnë të testojnë.Detektorët mund të skanojnë mostrat e të gjitha kanaleve me lëvizje periodike të detektorëve, gjë që siguron që kur niveli i lëngut ndryshon, detektorët mund të mbledhin sinjalet e zhvendosjes saktësisht në çdo moment dhe të ruajnë sinjalet në sistemin e integruar kompjuterik.

SD-1000开盖侧

Karakteristikat:

ESR (Westergren dhe Wintrobe Value) dhe HCT.

Gama e provës ESR: (0-160)mm/h

Gama e testit HCT: 0.2-1

Dimensioni i tubit ESR: φ (8±0.1) mm;Gjatësia e tubit: ≥110 mm

Saktësia ESR: Krahasuar me metodën westergren, shkalla e koincidencës≥90%.

Saktësia HCT: Krahasuar me metodën Mikrohematokrit, shkalla e gabimit≤±10%.

CV ESR: ≤7%

HCT CV: ≤7%

Konsistenca e kanaleve: ≤15%

Shpejtësi e lartë, funksionim i lehtë, rezultat i saktë i testimit.

LCD shumëngjyrësh me ekran me prekje.

Leximi i të dhënave ESR në 60 minuta dhe 30 minuta.

Rezultati mund të ruhet automatikisht, të paktën 255 rezultate mund të ruhen.

funksioni i barkodit

Pesha: 16.0 kg

dimensionet: l × w × h(mm): 560×360×300