SF-8200

Analyzer koagulasi otomatis kanthi otomatis

1. Dirancang kanggo Lab Gedhe-tingkat.
2. Viskositas adhedhasar (Mechanical clotting) assay, immunoturbidimetric assay, chromogenic assay.
3. Barcode internal sampel lan reagen, dhukungan LIS.
4. Reagen asli, cuvettes lan solusi kanggo asil sing luwih apik.
5. Cap-tindik opsional.


Detail Produk

SF-8200 contone
SF-8200_2

Analisa koagulasi otomatis kanthi otomatis SF-8200 nggunakake pembekuan lan immunoturbidimetry, cara kromogenik kanggo nguji pembekuan plasma.Instrumen kasebut nuduhake yen nilai pangukuran pembekuan yaiku wektu pembekuan (ing detik).

Prinsip tes pembekuan yaiku ngukur variasi amplitudo osilasi bal.Penurunan amplitudo cocog karo paningkatan viskositas medium.Instrumen kasebut bisa nemtokake wektu pembekuan kanthi gerakan bal.

Fitur

1. Dirancang kanggo Lab Gedhe-tingkat.
2. Viskositas adhedhasar (Mechanical clotting) assay, immunoturbidimetric assay, chromogenic assay.
3. Barcode internal sampel lan reagen, dhukungan LIS.
4. Reagen asli, cuvettes lan solusi kanggo asil sing luwih apik.
5. Cap-tindik opsional.

8200-1

Spesifikasi Teknis

1) Metode Pengujian Metode Clotting adhedhasar viskositas, uji immunoturbidimetric, uji kromogenik.
2) Paramèter PT, APTT, TT, FIB, D-Dimer, FDP, AT-Ⅲ, Protein C, Protein S, LA, Faktor.
3) Probe 2 probe kapisah.
Sampel probe kanthi fungsi sensor Cairan.
Reagen probe kanthi fungsi sensor Cairan lan fungsi pemanasan cepet.
4) Kuvet 1000 cuvettes / beban, kanthi beban terus-terusan.
5) TAT Tes darurat ing posisi apa wae.
6) Posisi sampel 6 * 10 rak sampel kanthi fungsi kunci otomatis.Baca barcode internal.
7) Posisi Testing 8 saluran.
8) Posisi Reagen 42 posisi, ngemot 16 ℃ lan posisi aduk. Pembaca barcode internal.
9) Posisi Inkubasi 20 posisi kanthi 37 ℃.
10) Pangiriman Data Komunikasi dua arah, jaringan HIS/LIS.
11) Keamanan Proteksi tutup tutup kanggo safety Operator.
8200 (3)

Kaluwihan

1.Metodhe Test Multiple

•Pembekuan (viskositas mekanik adhedhasar), kromogenik, Turbidimetri

• Ora ana gangguan saka intem, hemolisis, hawa adhem lan partikel keruh;

• Multiple dawa gelombang kompatibel kanggo macem-macem test kalebu D-Dimer, FDP lan AT-ll, Lupus, Faktor, Protein C, Protein S, etc.;

• 8 saluran test sawijining karo tes acak lan podo.

2. Sistem Operasi Cerdas

• Sampel independen lan probe reagen;throughput lan efisiensi sing luwih dhuwur.

• 1000 cuvettes terus-terusan nyederhanakake operasi lan nambah efisiensi lab;

• Ngaktifake lan ngalih fungsi serep reagen kanthi otomatis;

• Tes ulang otomatis lan diencerake maneh kanggo sampel ora normal;

• Weker kanggo kebanjiran consumables ora cukup;

•Reresik probe otomatis.ngindhari saka kontaminasi silang.

• Kacepetan dhuwur 37'C pra-panas karo kontrol suhu otomatis.

3 .Reagen lan Manajemen Consumables

•Reagent Barcode maca pangenalan cerdas jinis reagen lan posisi.

• Posisi reagen kanthi suhu kamar, pendinginan lan fungsi aduk:

• Barcode reagen cerdas, nomer lot reagen, tanggal kadaluwarsa, kurva kalibrasi lan informasi liyane sing direkam kanthi otomatis

4. Manajemen Sampel cerdas

•Laci-jinis dirancang rak sampel;ndhukung tabung asli.

•Deteksi posisi, kunci otomatis, lan lampu indikator rak sampel.

• Posisi darurat acak;ndhukung prioritas darurat.

•Sample maca barcode;dual LIS / HIS didhukung.

Aplikasi

Digunakake kanggo ngukur wektu protrombin (PT), wektu tromboplastin parsial aktif (APTT), indeks fibrinogen (FIB), wektu trombin (TT), AT, FDP, D-Dimer, Faktor, Protein C, Protein S, lsp...

Instalasi Luar Negeri

20190416_083624716_iOS(1)_副本

Pameran Luar Negeri

微信图片_20190313114129(1)_副本
  • bab kita01
  • bab kita02
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

KATEGORI PRODUK

  • Analyzer koagulasi otomatis kanthi otomatis
  • Analyzer koagulasi otomatis kanthi otomatis
  • Analyzer koagulasi semi otomatis
  • Kit Wektu Tromboplastin Parsial Aktif (APTT)
  • Reagen koagulasi PT APTT TT FIB D-Dimer
  • Analyzer koagulasi otomatis kanthi otomatis